lørdag 27. mars 2010

Englekjole

Da er jeg ferdig med å sy "englekjolen" min:) Navnet har den fått pga. den flotte engelen på armen og teksten bak, som fantastiske Barbro har laget. Kjolen er sydd i chenille og mønsteret er egenprodusert.
fredag 26. mars 2010

Massasje

Når vi har vært på ferie i Thailand er massasje en viktig "ingrediens". Muligheten for massasje finnes over alt, og ikke er det dyrt heller. Minstemann Jan Marius elsker det.....og jeg også hi hi. Her nyter Jan Marius massasje på stranden i Phuket.søndag 21. mars 2010

God Jul

Nå tror vel noen kanskje det har rablet helt for meg, at jeg ønsker "God Jul" nå i mars. Men det er nok bare LOen som har fått tittelen "God Jul". Bildene er fra julaften 2008 som vi feiret i Phuket. Denne gangen feiret vi på den danske restauranten "Little Mermaid", og det vanket både Dansk julemat og litt Thailandske retter. Eieren Mogens, delte også ut gaver til alle gjestene. Vi har en venn som jobber og bor i Singapor, og han har kommet til Phuket to ganger og feiret jul med oss. Det er helt fantastisk å være nede i Thailand i desember, langt borte fra alt julestresset(som det blir selv om man vil eller ei)her hjemme. Men sist var det hjemme-jul, og det blir det i år også.


onsdag 17. mars 2010

Etterlysning

Jeg (og vet det er flere) strever med å få tak i liggende lettersize (11x8,5") album. For min del vil jeg helst ha med ringer, men kan også være postbound. Kan veldig godt være av denne typen som på bilde som en kan pynte utsiden på, men alt av interesse;)
Er det noen som vet om hvor en kan få tak på dette?
Tips mottas med takk:)

tirsdag 16. mars 2010

Migrene er noe herk:(

Jeg har hatt to migrene anfall på to dager :( men er heldigvis oppe og går og har også vært ute en tur i ettermiddag. Så nå er jeg fitt for fight og klar til jobb igjen i morgen:)
Og jeg som hadde så masse inspirasjon etter scrappe treffet i helgen....men nå er jeg klar igjen og skal kose meg på scrappeloftet i kveld.

Her er en LO jeg laget på treffet i helgen. Bildene er fra vår siste Thailand tur. Da var vi på sykkeltur i Bangkok og syklet innom et lokalt marked hvor vi fikk se hvordan de laget - og prøve - Banana fly. Banan dyppet i en blanding av kokos og koksmelk og fritert. Det var ganske søtt og ikke det beste jeg har smakt, men kjekt å prøve slike typiske ting for steder en besøker.

Jeg har brukt Bazzil, mønsterark fra Prima som er punchet med puncher fra MS. Har eller pyntet med litt diverse. I tittelen skal liksom banana bytte ut butter, som i buttefly;)


søndag 14. mars 2010

Skissedilla #50

Denne gangen var det Carrin som hadde laget skissen inne på skissedilla, og dette er mitt bidrag. Jeg har laget en 9x9 LO fra "husmorferien" Anita og jeg hadde til Fuengirola i høst. Den ble laget på treffet i helgen. Vi har hatt en kjempekjekk sosial og kreativ helg med treff her på Moi. det har blitt ca 28 timer!!!!!!!!! med scrapping i helgen, helt knall:D Gledre meg allered til neste treff til høsten.


mandag 8. mars 2010

Scrappetreff på Moi

Til helgen skal vi ha scrappetreff igjen her på Moi. Juhuuuu:)
De siste 3 årene har vi hatt det 2-3 ganger per år. Vi får låne kulturhuset gratis, og der har vi god plass og kjøkken til å ordne mat på.
Vi pleier å være både "lokale" scrappere fra Moi og Flekkefjord og tilreisende fra Ålgård/Sandnes/Sola kanten.
Det er alltid kjekt å kose seg en hel helg sammen med andre scrappedamer. Det blir både kreativt og sosialt.

I høst da vi hadde treff tok jeg opp igjen en "tradisjon" fra min manns besteforeldre. De drev i sin tid pensjonat her på Moi, Røkbuvold pensjonat og kafe`. Så nå åpner jeg "pensjonat" for de tilreisende treff helgen hi hi. Kjempekoselig:D Denne gang kommer det 5 stk som skal overnatte. Passer fint at mannen er på jobb i Polen, og minstemann elsker å dra på overnattingsbesøk til kammerater. Så vi skal nok få plass.

Det er 12 stk påmeldte til nå, men har god plass til flere.
Jeg og Anita lager varm "middag" til fredag og lørdag, som vi spleiser på.

Vi prøvde oss på litt kreativ fotografering sist vi hadde treff;)

søndag 7. mars 2010

Skissedilla #49

Denne uken er det HegeAL som har laget skissen inne på skissedilla.
Bildet jeg har scrappet er av en Shell stasjon på Karon Beach i Phuket, ikke akkurat Shell Select....

Har brukt hvit Bazzil, tim Holtz masker, glimmermist, Punchinella, gaffertape fra 7gypsies, Craclepaint, chipborad fra MME, Thickers, Dymo og bokstaver fra Jenny Bowlin.


tirsdag 2. mars 2010

Ny topp

Da har jeg hatt gang på symaskinen igjen:) Denne gangen har jeg sydd meg en topp/tunika i sort fleece. Det er så deilig og varmt nå på vinteren. Mønsteret har jeg tegnet av en topp jeg hadde.

Det matchende "smile-smykket" har jeg laget i krympeplast.

Bakstykket er lenger og avrundet.
"Smil til verden og verden smiler tilbake"