mandag 31. oktober 2011

God jul


Denna laget jeg på Sætra, og den er til "Vi tar`n igjen" inne på Scrappehuset. Jeg ble inspiret av oppsettet. Bildene er fra da jeg og Anne Gerd hadde julebadet vårt på julaften i fjor.
Bakgrunnsark fra prima, chipboard bokstaver fra Scrappers Choice, stempel fra Octopode Factory og klype fra TH. Jeg har brukt hvit Chalkboard og craclepaint, samt litt stofftape og washitape.søndag 30. oktober 2011

Skissedilla #134

Her er mitt bidrag til ukas skisse inne på skissedilla, som var laget av Carrin.

Mønsterark og sky stempel er fra Poppy design. Dies og tape fra TH. Bokstaver fra Thickers. Maske fra Prima.

fredag 28. oktober 2011

Nytt vennskap

Denne LOen laget jeg til en utfordring vi hadde på treffet sist helg. Bildet er fra Casa treffet.

Hvilke papirer jeg har brukt er jeg jammen ikke sikker på, men gips pynt, metall pynt, og blomsterranken er fra Prima. Også det store bokstavene er fra Prima, de er hvite opprinnelig og jeg har brukt distress stains på. De brune bokstavene er fra Glitz, og jeg har satt en epoxy over.

Taggen kan tas ut, og der står det litt om da vi traff disse herlige damene fra Molde som jeg har omtalt her.
---

I morgen skal jeg jammen på treff igjen, men bare for en dag - det er i Egersund. Regner med å treffe mange kjente der, og gleder meg til å være litt kreativ igjen. Har ikke gjort noen ting siden sist helg.
Ønsker alle en fortsatt fin fredagskveld og en riktig god helg:)

torsdag 27. oktober 2011

Revy og fotooppdrag

I kveld skal vi på lokal revy her på Moi, og det gleder vi oss til. De pleier å være kjempeflinke og morsomme. Litt spesielt er det for meg i år siden jeg har hatt oppdraget med å ta bilder og lage plakat for de.

Litt rart å se denne i stor kino-plakat-format hengende rundt fordi hi hi. Og de små bildene som er på her, har de forstørret til 70*50 og henger i sølvrammer i vinduene på kulturhuset.
Damene etter premiere festen?????
og mannfolkan trenger påfyll av energi:)

"Break a leg"tirsdag 25. oktober 2011

She`s So Cute 17

Tror det er første gang jeg er med på en utfordring inne på That`s So Cute. Her har jeg laget et bidrag til Lenes utfordring She`s So Cute 17, der en skulle scrappe seg selv etter en skisse.

Jeg har scrappet et bilde fra Papirfesten i fjor høst.
Papir fra Prima, Washi tape, stepmler fra TH, bokstaver fra Nille, dabbermaling, mist og glimmer glam.

mandag 24. oktober 2011

Sætratreff-vol.2

Her kommer noen flere bilder fra Sætra treffet i helgen.

Tove og Bente arrangert Bingo med dyrelyder. Kjempe gøy og mye latter. De to tuttene er bare aldeles humørspredere altså:)


Noen av oss tok en liten luftetur på lørdagen og hadde litt moro med en liten photo shoot.
De tre scrappedamene som skal til seters og kose seg:)

Her er hele den humør fylte og kreative gjengen samlet:)

Selv om jeg har hatt fri i dag har jeg ikke fått pakket ut enda, men skal igang med det nå. Har vært så deilig å bare sløve litt og ta det som det kommer, har jo aldri fri en ukedag sånn uten at jeg skal noe spesielt så det har vært flott. Jeg har tilogmed bakt brød-så det blir nybakt rugbrød med smør og brunost på til kvelds, nam nam.

Takker for alle koselige kommentarer her i bloggen min, og ønsker alle en riktig fin mandagskveld.

søndag 23. oktober 2011

Skissedilla #133

Jeg hadde en (til meg å være) produktiv helg på Sætra, laget 8 LOer og en av den var til skissedilla #133. Det vare Carrin som hadde laget den stilige skissen, og her er mitt bidrag.

Bildene har jeg tatt med mobilen min, til- og på jobb.
Jeg kjører E-39 fra Moi til Flekkefjord hver ukedag. Det er 2,6 km og 11 tunneller hver vei. Jeg jobber som teknisk tegner på Aeron.
Sykkelen er "tre-chipboard" fra Dysty attic som jag har malt svart og hatt glossy på. Filmstripen er fra TH, rubon klokken og de små bokstavene fra Kaiser kraft (tror jeg), de store fra Thickers. Skiltene har jeg laget selv og hatt på epoxy klister som Bente var så snill å dele med meg. Tapen er av ukjent merke men kjøpt hos Maren & Andrine.
Nå er jeg vel hjemme fra scrappetreffet vi har hatt på Sætra hytten. Det har vært en hel fantastisk helg både kreativt og sosialt....men jeg er sliten og virkelig glad for at jeg skal avspasere i morgen. Det kommer flere innlegg og bilder fra helga utover i uka.

Ønsker alle en fortsatt flott søndagskveld;)

Sætratreff-vol.1

En liten oppdatering her fra Sætra en søndags formiddag. Vi jar hatt en fantastisk helg her oppe, og har ikke tenkt å gi oss på flere timer enda he he.
Vi har vært produktive og hatt utrolige latterkuler. Det har vært goodibag, oppgaver og trekninger. Med mye stillsitting trenge vi litt bevegelse....så vi har hatt "hode, skulder, kne og tå", "ol-floka" og "fugledansen":)

Litt stemningsbilder fra helga;)

torsdag 20. oktober 2011

1. klasse

Enda en LO til neste års konfirmant
Nå er jeg pakket og klar (har pakket MYE altså, ingen sortering denne helga he he) og er klar som et egg for scrappehelg til seters:))) Noen timers søvn nå, så er det avsted i 9 tiden i morgen tidlig. Må først handle inn litt mat til disse damene, og så åpner dørene for de som er så heldige å ha fri i morgen - kl 11:00.Håper bare ikke at værvarselet helt slår til...meldes -1 og regn....en dårlig kombinasjon:( Men heldigvis må melkebilen frem til gården som ligger der oppe, så veien må være framkommelig så det går nok fint;)
Satser på at det mobile nettet til Telenor virker der oppe, så blir blir det nok litt oppdateringer her inne i løpet av helgen;)
Ønsker alle en flott fredag og en flott helg:)
onsdag 19. oktober 2011

"Ølly"

Enda en LO til "fjortisen" sitt konf. album
Til helgen skal jeg, Siv Anita og Anne Gerd arrangere Hytte-scrappe-treff på Sætra hytta i Hovsherad. Det er skiforeningen sin hytte, og her har vi alt vi trenger - rom til scrapping, kjøkken, peisestue, dusj/wc og overnatting. Vi hadde vårt første treff her i slutten av januar og det var en perfekt helg, så nå gleder vi oss virkelig. 16 stk skal vi være, noen "gamle" og noen nye deltagere.
Nå forebereder jeg bilder jeg skal scrappe i helgen, og i morgen må jeg pakke, pakke, pakke.....fordelen er at vi tre kjører i hver vår bil den 15 min "lange" turen til hytta, og da er det bare å "trø inn" he he.


søndag 16. oktober 2011

Min nye favoritt tunika

For et par uker siden sydde jeg denne tunikaen, til meg selv denne gang:) og den har allerede blitt min favoritt:)))"venner lar ikke venner spise dessert alene"

"et liv uten venner er som en ørken uten sand"

Jeg har en hel del bestillinger for tiden, både til små og store (barn og voksne) jenter, og da passer det VELDIG dårlig at den ene maskinen min går i stykker....NOT!!!! Heldigvis var den gamle Berninaen min samarbeidsvillig i dag slik at jeg fikk gjort ferdig en tunika som skal leveres på scrappetreffet til helgen:)

fredag 14. oktober 2011

En liten prins

På Scrapperallyet laget jeg denne. Det begynner jo å bli en stund siden og jeg husker desverre ikke merker på alt jeg har brukt her. Men lurer du på noe så er det bare å spørre;)


Ballongene er metallpynt fra Kort&Godt som jeg har brukt glittelim inni.
Blonden er fra Maya Road og opprinnelig hvit, men farget med Distress Stains.

Tusen tusen takk til alle dere som stikker innom her og legger igjen en liten kommentar, det setter jeg veldig pris på. Ønsker alle en riktig flott helg.

onsdag 12. oktober 2011

HAI HAI

Da vi var i Tyrkia i august var min niese Susanne (som var i syden for første gang) så redd for at det var haier i vannet - så derav denne litt morsomme saken hi hi. Vi var oppe i parasailing og hadde med kamera og tok bilder av oss selv.

Dette er orginalbildet av føttene, bare for å forklare hvorfor de henger oppe i hjørnet hi hi.

tirsdag 11. oktober 2011

Fototelt

I forkant av Casa treffet hadde jeg bestilt et fototelt fra Screppa/Torill som hun skulle ta med dit.

Bildet har jeg lånt fra Screppa sin blogg.

Kan VIRKELIG anbefales:)))
Bildene i sist innlegg ble tatt "i" fototeltet klokken 23.00 lørdag kveld, og de ble jo kjempebra.
Nå er det slutt på å måtte vente på dagslys og oppholdsvær for å få tatt bilder av LOene mine.
Jeg satte teltet på gulvet, la LOen oppi, satte en lyskilde utenfor den ene veggen (brukte dagslyslampa mi) og fotograferte ovenfra og ned slik jeg pleier å gjøre. VELDIG godt fornøyd

søndag 9. oktober 2011

Skissedilla #131


Denne uken var det Nabon som hadde laget skissa inne på Skissedilla, og her er mitt bidrag.


Jeg har brukt: osteklut, mønsterark fra MME og Prima, chipboardbokstaver fra Pinkpaislee, hønsenetting fra Dustyattic, hodeskalledies og nummerskilt fra TH, buttons fra Magic Monday, den øverste rammen fra Poppy design, den nederste er laget med Spellbinder dies og så har jeg hatt tape fra TH på. Soppene er fra Prima, metallpynten fra 7gypsies, bokstaver fra October Afternoon og Doodlebug, tråd fra WRM, Tapen (med husene) er av ukjent merke men kjøpt hos Maren og Andrine.