tirsdag 27. november 2012

Scrap Friends Sketch Challenge #7

Jeg bare digger skissene inne hos Scrap Friends, og her er min løsning på skisse #7. Bildet er av meg og min kjære da vi skulle i 60 talls bryllup i Las Vegas i sommer. Alle hadde kledd seg i antrekk som passet litt til tidsepoken. Og "presten" var selveste Elvis Presley :)

I just love the  Scrap friends sketches, and here is my take on Sketch # 7.




søndag 25. november 2012

Once Upon A Sketch

Tror det er første gangen jeg leverer noe til Once Upon A Sketh. Dette er november skissen, som jeg har flippet og vridd. LOen laget jeg på Papirfesten, og bildet er av vår yngste sønn som øvelsekjører på lett motorsykkel. Ikke bare bare når de kommer i den alderen og etterhvert skal ut på veien,-og i den store verden alene. 

Think it's the first time I deliver something to the Once Upon A Sketh. This is november sketch, which I've flipped and twisted.




-----
Jeg har et problem med bloggen....selv om jeg sette språk til norsk så får jeg Dansk. ?????? noen som vet og kan hjelpe?
-----
Må jo også få skryte litt da, ble nemlig vinner av fargeutfordringen hos Freckled Favn/Iam Doe med denne LOen :)
-----
Ute er det kaldt og surt selv om ekstremværet er "avlyst", så det blir nok mest sofa og kreative sysler i dag. Men en liten tur med vårt "nye" familiemedlem og hjerteknuser Fido (som jeg skal fortelle mere om en annen gang) må det nok bli.

Ønsker alle en fin fin søndag :)

søndag 18. november 2012

Skissedilla #184

Denne uken var det Brit som hadde laget skissen inne hos Skissedilla
Hadde dette bildet liggende som jeg synes passet så godt. 
Fikk ikke "meget meg" til å få lage denne før nå i ettermiddag, og da er det jammen godt å ha fototeltet til Torill/Screppa slik at en kan ta bilde selv om en ikke har dagslys:)

Bildet er tatt på en del av historiske Route-66, i Needles, California. Da var vi på vei oppover fra Los Angeles og på vei tilbake til Las Vegas, Nevada. Kan love dere at det var vaaaaaaarmt å ligge der på asfalten i over 40 varmegrader.....au....


Ønsker alle sammen en forsatt fin søndagskveld. jeg skal fortsette å kose meg på scrappeloftet mitt med litt blogging og kreative sysler. Kanskje blir det litt AJ også......

mandag 12. november 2012

Papirfest og Chippendales


I helgen var jeg i Stavanger på Papirfesten, men The Chippendales var dessverre ikke der hi hi. Men...jeg var på The Chippendales show i Las Vegas i sommer, og dette bildet scrappet jeg i helgen til fargeutfordringen til Freckled Fawn/I am doe.



Men selv uten lettkledde, stramme og flotte mannfolk med høy show factor var det en fin fin helg på Papirfesten sammen med "likesinnede".  Har kost meg sammen med både "gamle" og nye venner. Var på  et "bugnende" kurs med Lene (Nabon) og et fantastisk inspirerende Art Journaling kurs med Torill.