mandag 25. februar 2013

uten tittel....

Denne LOen har egentlig ingen tittel...men flere "beskrivende" ord :)

Bildet er av meg og min kjære da vi var dresset opp og skulle i bryllup i Las Vegas i sommer. Det var en kjempe kjekk opplevelse, og ekstra gøy å være skikkelig "bridesmade". 

LOen laget jeg på Sætra treffet etter en inspirasjonsskisse på ScrapFriends. Elsker skissene der inne :)
Tusen takk for alle fine kommentarer :)
En fin uke ønskes med klem fra meg ;)

fredag 22. februar 2013

På tide å vise en LO :)

Denne laget jeg til en fargeutfordring vi hadde på Sætra treffet vårt i slutten av januar. 

Bildet er av vår kjære Fido som har oppdaget noe interessant.... :)Ønsker alle en fin fin helg:)


mandag 11. februar 2013

UPPDATE.......

Siden dette er første innlegg i 2013.....ups.....får jeg vel si "godt nytt år" alle sammen ;)

Det har vært en travel tid siden sist.
I desember var det mye jobbing og juleforberedelser med bla. laging av julekort....som jeg ikke har noen bilder av :( Men bilde av min flotte familie med både 2-beinte og 4-beinte som "prydet" kortene, ja det har jeg :)

Familien Røkbuvold anno 2012.

I begynnelsen av januar var jeg og min kjære en uke på Tenerife. Vi koste oss en hel masse, og hadde strålende varmt sommervær hver dag :)
En uke med disse "indigriensene" er ikke forakte midt på "værste" vinteren :)

Siste helgen i januar var det duket for årets første hytte-scrappe-treff på Sætrehytta. En fantastisk helg med flotte, kreative mennesker. Litt ekstra "action" ble det denne gangen.....med en liten kortslutning i sikringsskapet, ikke vann der det skulle være, og vann og kloakk....der det ikke skulle være :O Og på toppen av det hele kom det noe hvitt dalende ned fra himmelen....slik at vi måtte bryte opp litt tidligere enn vanlig på søndagen for å komme oss nedover i dagslys. Alle kom seg heldigvis hjem i snøværet.


Scrapping med hodelykt går også fint ann hi hi


Dagen etter Sætratreffet bar det avsted til Stavanger og Colosseum klinikken for operasjon av "musearm" (trang skulder). Operasjonen gikk fint, men det var visst veldig trangt og på høy tid det ble gjort noe. Jeg er glad jeg ikke visste hva jeg gikk til....har hatt mye vondt og det skal ennå en del trening til før den fungerer slik den skal. 
Og sånn går nu dagan....trening, tv titting, face book, trening osv. osv....men det går framover :) Håper å være i jobb igjen i månedsskiftet. 

Skal prøve å få oppdater bloggen min nå litt fremover. Har noen LOer både fra slutten av 2012 og fra Sætretreffet liggende. Og så vil jeg gå på bloggbesøk og se alt det flotte dere der ute lager, og samle inspirasjon. Litt planlegging til Papirfesten må jeg vel også i gang med, nærmer seg nå. WIIIIII :)

Ha en fortsatt fin uke alle sammen ;)