tirsdag 25. mai 2010

Konfirmantfotografering og takkekort

Datteren til en venninne stod konfirmant nå i Mai, og jeg fikk det ærefulle oppdraget med å ta bilder og lage takkekort. Vi hadde flere "photo shoots" og Inger Beathe skal berømmes for sin tolmodighet:) Jeg koste meg både med fotograferingen og "mekking" av takke kort. Her er det ferdige resultatet;)

Selv om vennene mine Scrappelyst og Kreativiteten er tilbake, har det ikke blitt noen scrapping - utenom konfirmasjonskortene jeg laget. Har blitt en del sying i det siste, og bilder av produksjonen kommer snart:)
Men...til helgen blir det scrapping, for da skal jeg til Egersund på lørdagen på treff sammen med Anita. Og det gleder jeg meg kjempemye til:)

torsdag 13. mai 2010

Topp-tur

I dag har jeg og Anne Gerd vært på topp-tur, 2 topper var vi faktisk på. Vi var borte i 8 timer, ca 5-6 timer effektiv gange + en del photoshoot og matpauser. Så en kan trygt si at vi var slitne på slutten ja...... Håper bare ikke beina er alt for såre i morgen, for da skal vi på shopping til Kristiansand, bla. på Hobbyhimmelen og Stoff & Stil.

Vi gikk fra Moi via Hageskar(veldig bratt) og opp til Grønnhaug og så videre til Solliknuten. Det ble mye opp og ned, og melkesyra kjentes godt til tider.
Anne Gerd prøver seg på en liten snøballkrig:) Lå faktisk en del snøflekker igjen oppover.

Vel fremme på første topp må det jo dokumenteres i loggboka på plassen:)

Og så var det tid for Kvikk lunsj.....og photoshoot med selvutløser;)


"The Queen of Grønhaug"

Og her godt fornøyd på toppen av Solliknuten:)
Nå lengter en sliten og støl kropp etter senga.........................og da skal jeg drømme om morgenturen;)

mandag 10. mai 2010

Siste konfirmasjonskort for i år

Da er konfirmasjonstiden her i området over for i år, og alle jeg hadde på min liste har fått hjemmelaget kort. Må si jeg er ganske fornøyd med det siden jeg normalt ikke lager kort. Blir vel bare til konfirmasjon og jul, og kanskje en bursdag i ny og ne. Har mange ganger tenkt jeg skulle lage opp noen kort som kan brukes til forskjellige anledninger, men det blir liksom ikke.... Men nå vil jeg iallefall scrappe litt fremover. Må jo benytte meg av at mine to gode venner Scrappelyst og Kreativiteten har kommet tilbake:) må bare rydde et bombet scrappeloft først.............
fredag 7. mai 2010

Shabby chic kort

Enda et konfirmasjonskort, denne gang i Scabby chic.
Den "kjære" ryggen min har satt meg litt ut av spill de siste dagene, men med tiden til hjelp har jeg iallfall blitt ferdige med konf kortene for i år.
I morgen skulle jeg ha hjulpet til i en konfirmasjon, men desverre sier ryggen nei:( Midt i "elendighetene" får jeg håpe på godt vær, så kan jeg slikke litt sol på terassen;)
onsdag 5. mai 2010

Retrokort

Dette kortet har jeg laget i litt "retro" stil., og skal gis til en konfirmant på lørdag.

Den deilige følelsen av glede og koz når jeg sitter på scrappeloftet mitt og pusler, fortsetter. Har til og med kozt meg med å lage kort.....jeg som ikke er noen kort-lager..... Føler jeg er i "siget" nå og gleder meg til konfirmantkortene er ferdige og jeg kan ta fatt på scrappingen.
Hadde planer om å få gjort noe nå i kveld, men fikk akutt vondt i min "nakkeslen-rygg":( så det blir vel et par små runde og en tidlig kveld her i gården.......

tirsdag 4. mai 2010

Nytt guttekort

Da har jeg laget et konfirmasjonskort til, også dette til en gutt. Nå har jeg bare 3 jentekort igjen så er jeg ferdige:D
Kjenner med glede at mine to venner Scrappelysten og Kreativiteten er kommet tilbake:D Hadde ikke lyst å ta kvelden i går, og i dag kunne jeg godt bare vært hjemme fra jobb og scrappet:D En herlig følelse:D


Jeg har brukt en "tag" som henger på Tim Holtz oppbevaringsskrin, til "holder" for pengegave.

søndag 2. mai 2010

"topptur"

I dag har jeg vært på "topp tur" med Anne Gerd. Det er mange år siden jeg har gått på noen av disse turene, og på Voreknuten hvor vi var i dag har jeg aldrig vært. Det var en bratt tur, men flott grusvei helt opp(fordi det er en mast på toppen).

Vel oppe mente Anne Gerd vi fortjente en sjokolade:)
Det blåste en kald vind og var litt skyer, men noen solstråler fikk vi nyte. Deilig:D

På toppen kunne vi se laaaaangt, helt til Lista bla. Men det blåste kraftig og var vont å holde ballansen....


Et lite glimt av vår på tilbakeveien.