fredag 25. november 2011

Blogge-tid og Las Vegas

Har vært travelt i det siste, så det har vært lite blogging - men nå skal jeg ta meg en runde rundt å kikke tenkte jeg:)

Og så ville jeg vise en LO jeg har laget nylig.






Håper alle har en fin fredag, med eller uten Berit;)

torsdag 17. november 2011

vunnet og tatt

Guri malla....jeg blir bare mer og mer overrasket...men på en positiv måte da:)
Sist uke ble jeg vinner av "She`s so cute #17" inne hos That`s just so cute, og i dag oppdager jeg at jeg hat blitt "tatt" av Caroline inne på Scrappehuset. Begge gangene er det denne LOen det gjelder. Dette var virkelig morsom og inspirerer jo til mere kreativitet:) Tusen takk til Lene og Caroline:)))

onsdag 16. november 2011

Tyrkia here we come

Her er en LO jeg har laget fra Tyrkia turen i høst.




Det er fint å drømme seg tilbake til deilige varme dager i Tyrkia nå når vinteren har begynt å gjøre sin ankomst. Vi har ikke snø her enda (heldigvis) men det har vært kaldt og frost de siste dagene. Da er det godt å fyre i ovnen og kose seg på scrappeloftet med diverse kreative syssler:)))

fredag 4. november 2011

Globetrotter og fredags lykke:)

En LO til konfirmanten. Her har jeg brukt det første passet hans, boardingkort og diverse annet "ekte" scrap.



---

Lykken er stor på en fredags ettermiddag når jeg kommer hjem fra jobb og det venter meg ikke mindre en 3 pakker med scrappeting, 2 fra USA og en fra Bikuben.


Og enda mer lykke blir det jo når fly billetter og hotell er booket til en luxus ferie i Sopot, Polens Riviera, sammen med Siv Anita. Vi reiser 17. mai og blir i 5 dager. Skal bo på dette luxus hotellet, kose oss med SPA både på "vårt" hotell og nabohotellet Sheraton:))) Nyte god mat & drikke. Shoppe, se litt kultur og arkitektur, og bare kose oss.

Må jo bare si at denne dagen har blitt en perfekt start på helga:)