fredag 29. mars 2013

ScrapFriend Sketch Challenge # 11

Denne laget jeg på Papirfesten, og er til ScrapFriends skisseutfordring #11.

This is my take on ScrapFriends sketch chalenge #11.

Koser meg fortsatt med hjemmepåske og sol, og det har faktisk blitt litt tid på scrappeloftet også :)

lørdag 23. mars 2013

i drømmeland - ScrapFriends colour palette #11

Jeg digger ScrapFriends bloggen. De har noen kjempe flotte skisse og farge utfordringer. Denne gangen har jeg prøvd meg på denne fargeutfordringen. 
Jeg er en typisk "fisk" - en dagdrømmer...og så er jeg vel litt fantasifull og kreativ også ;)


In dreamland. 
This is my take on the colour palette challenge #11 at ScrapFriends. 
I just love that blog:)
I was born in the star sign Pisces, and keywords for my zodiac sign is:
imaginative, creative, intuitive and dreamy. 

Jeg skal jobbe noen dager til før jeg tar påskeferie. Og det blir "hjemmepåske" som vanlig her i huset. Da skal jeg kose meg og gjøre akkurat det hva hjertet og lysten behager. Blir nok litt "påskekos" i solveggen på altanen også etter værmeldingene å dømme. 

Ønsker alle som har tatt påskeferie en fin ferie og dere andre en fortsatt fin helg. Og tusen takk for fine kommentarer her i bloggen :)

søndag 17. mars 2013

Papirfest og "a dream came true"

Sist helg var jeg i Stavanger på Papirfesten. Det var forøvrig 10. gangen Papirfesten ble holdt, og det ble feiret med gaver og champagne (alkoholfri siden vi er i et menighetsbygg - men den var god den) Det var den 8. gangen jeg var med på dette flotte "eventyret".  Det ble ikke den helt store produksjonen, men jeg fikk stoooort utbytte av helgen både kreativt og ikke minst sosialt. Lørdagen var jeg på et flott og inspirerende kurs med Dina Wakley, og var også så heldig å sikre meg boken hennes. Den anbefales virkelig.

Jeg har alltid hatt en barnslig drøm om å sitte på bagasjebåndet på en flyplass (voksne dama tenker dere vel hi hi).  Og da jeg var sammen med Siv Anita, Marianne og Lene på Sola for å hente Bente, fortalte jeg om denne drømmen. Og Lene ble jo helt gira og lokket meg til å gjøre det he he. Heldigvis var det ikke mye folk, og jeg var klar til firsprang i tilfelle securitas skulle komme.... Det var kjempe gøy hi hi og ble jo behørig dokumentert, måtte tilogmed på flere ganger ;)

Har lagt ved to bilder som bevis på at båndet faktisk gikk ;)

 Og på Papirfesten ble denne LOen fra den store begivenheten til :)Nå er det jo bare en uke til påskeferien begynner, i hvertfall for mange. Jeg håper jeg kan begynne min også neste helg (krysser fingrene), for jeg har så lyst å kose meg masse på scrappeloftet mitt. 
Ønsker alle en fin "før-påske-uke :)

onsdag 6. mars 2013

Norway Babe

Bikini bilder er vel ikke det jeg legger mest ut av på nettet hi hi, men en kan jo ikke alltid ta seg selv så høytidelig ;)

Bildet var det mannen som knipsa i Las Vegas i sommer.

LOen laget jeg egentlig til en utfordring, men glemte bort å legge den inn tidsnok. 
Nå eg jeg klar som et egg for Papirfesten og scrapping en hel helg :)))

fredag 1. mars 2013

young love

Er de ikke skjønne? :)

Dette er vår yngste sønn Jan Marius (16) og hans søte og kjekke kjæreste May.

Bildet er tatt på et arrangement nyttårsaften der det var "offisiell" fotograf.

May bor på Jørpeland, så de siste månedene har Jan Marius helst vært "helgependler" hi hi. Han må reise med tog, båt og buss for å komme frem....men hva gjør man ikke for kjærligheten :)
---
I dag har jeg hatt min første arbeidsdag etter en mnd. sykemelding pga. skulderoperasjonen. Jeg er langt i fra ferdig restituert, men det går fremover og det var kjekt å treffe kollegaene mine igjen.

Om en uke er det Papirfesten i Stavanger WIIIIII :) og jeg har så vidt begynt å forberede meg/pakke litt. Så det blir nok noen timer på scrappeloftet denne helgen, kanskje får jeg laget noe også.

Ønsker alle en fortsatt fin fredagskveld og en super helg:)