torsdag 1. juli 2010

I`m still here....

Vi har hatt en kjempeflott tur til nå, og alt går egentlig etter planen:) Det er SÅ utrolig mye å se og gjøre her borte, og vi har MANGE opplevelser med oss når vi kommer hjem.Har egentlig ikke hatt tid til annet enn en kort oppdatering hver dag på facbook, men her er noen "highlights". Til nå har vi vært innom 10 stater: Illinois, Wisconsin, Missouri, Kansas, Tennessee, Missisippi, Louisiana, Oklahoma, Texas og New Mexico - hvor vi er nå.

Siden vi har en Harley Davidson var det en "selvfølge" at vi tok turen oppom Milwaukee som er Harley Davidson` "fødeby". Der besøkte vi HD museet.
I memphis var det "bike night" hver onsdag i Beal street, og vi kom der en onsdag.... Da stengte de av gaten og bare mc`er fikk kjøre inn. Det var et yrende liv med masse mc, folk og musikk. Guttene fikk mannet seg opp til å spør noen politifolk om å få tatt bilde sammen med dem;)

I New Orleans var vi bla. på båttur med hjuldampbåt på Missisippi River. Men jeg så ingenting til Tom Sawyer og Hucleberry Finn....

I Houston var vi på Johnson Space Center og hadde en rundtur på NASA sitt område - stor som en by! Fikk tatt på månen....eller iallefall en bit av den hi hi.

I Amarillo, Texas finnes restauranten Big Texan (den eneste i sitt slag) der en får måltidet gratis om en på 1 time klarer å spise en biff på 72oz(vel 2kg) med tilbehør.... Desverre var det ingen som ville prøve da vi var der, men det var en fantastisk biff(men klarte meg med 9oz) Her sov vi på Motellet som hører til, en opplevelse i seg selv-i skikkelig cowboystil.

Å besøke Cadilac ranch var et av mine ønsker. Her er 10 cadilacer "begravet" med rompa i været. Og folk kan male på bilene med spraymaling.
Til nå har jeg bare vært innom en scrappebutikk......men mannen har vært innom på mange Harley Davidson butikker så jeg har masse til gode he he. Men i morgen har jeg to på lista, og i Las Vegas er den en hel haug:D

4 kommentarer:

 1. Ser ut som dere koser dere masse:o)

  SvarSlett
 2. Dette kan vel bare beskrives som rene drømmeferien. Godt at det finnes så gode fotoapparater og annet, for da kan dere kose dere med fantastiske minner i ettertid.

  Veldig koselig innlegg du har laget.

  Klem fra Astrid

  SvarSlett
 3. Blir mange opplevelser på turen deres ser jeg. Kunne tenke meg en liknende tur, må bare vente til ungene blir litt større. Kos dere videre.

  SvarSlett
 4. Her var det masse kjekt å se på :) Dokke he fått me dokke masse på denna ferien:)

  SvarSlett