torsdag 26. mai 2011

2 mnd uten blogging.........på tide med en oppdatering

Tenk at det er 2 mnd!!!!!!! siden jeg hadde innlegg i bloggen min sist?????? Guri malla..... Jammen på tide det skjer noe her;) Har riktignok vært rundt å kikket bloggverden, men ikke vært noe flink til å legge igjen kommentarer.
Det har vært noen travle måneder, og jeg har ikke ligget på latsiden nei;)

1. helgen i april var jeg i Stavanger på Papirfesten sammen med Anita og Anne Gerd og en hel haug med andre kjekke flotte damer. Hadde en super helg med hotellovernatting, sosialt samvær og kreativitet. Fikk laget en del lettersize LOer til et konfirmasjonsalbum. Dette skulle være ferdig til 1. Mai så det var bare å kjøre på he he. Jeg BLE ferdig, og alle bildene jeg tok......var vist på den brikken jeg slettet ved en feiltakelse:( Ja ja, konfirmanten ble iallefall fornøyd:)


På Papirfesten fikk jeg endelig treffe skjønne Lene som jeg bare kjente "virituelt". Hun var like herlig IRL som jeg trodde, og jeg var på et kjempegøy Steampunk-kurs hun holdt:)


Dagen etter Papirfesten dro jeg og min kjære mann på en ukes tur til Gran Canaria på "kjæresteferie" uten barn:) Der var det bare sommer & sol, avslapping, god mat og koz. Vi hadde det kjempe deilig. Må jo sies at jeg synes Puerto Rico er den mest "Harry" plassen å reise da....men når en vil ha sommer&sol i april og bare har en uke til rådighet.....Hotellet vårt (Marina Suites) lå helt nede ved sjøen i småbåthavnen. Og når en lå i bassenget så det nesten ut som en var i sjøen;)


Jeg har også sydd litt siden sist, både til meg selv og andre. Men siden påske har det vært mye jobbing, så syinga her jeg litt pause på. Blir vel en tur til Stoff&Stil snart så kanskje det blir noen kreasjoner i løpet av sommeren....vist jeg får tid og været er dårlig.


Denne har jeg sydd til meg selv. Orange chenille, lommer og hette foret med "froskestoff" - herav teksten: d va ei gong.... (det var en gang....)Som sagt har det vært mye jobbing i det siste, og det er jo forsåvidt bra. Fra å være permiteringstruet ved juletider, har jeg nå jobbet dager med både 10-11 og 12 timer..... Det er selvfølgelig ikke bra i lengden, spesielt ikke med min helse....(jobber bare 73%). Men det er greit å kunne stå på litt ekstra en periode så lenge det går, og så blir det jo mange timer på avspaseringskontoen da:D Håper bare arbeidsmengden jevner seg litt ut utover høsten. Denne uka har jeg hatt 3 (tilnærmet) ordinære arbeidsdager, og det har vært deilig å ha overskudd til litt annet enn jobb;)


Sist helg hadde jeg en fantastisk herlig "kreativ husmorferie" sammen med Anita i campingvogna deres på Lista. Bare oss to og scrappeutstyret. De har satt opp "spikertelt" og det var blitt så greit så. Det blir ikke siste gangen vi tar en slik tur, og jeg gleder meg allerede til neste gang:D


Nå skal jeg prøve å oppdatere meg litt i bloggverden i løpet av helga. Håper å få besøkt mangen av dere og lagt igjen en liten hilsen;)


6 kommentarer:

 1. d va jammen meg på tide me en oppdatering herfra :):) kjekt å lese hvordan våren di har vært, håper d roer sg på arb fronten slik at jeg kan få mg en sommerkjole av dg :)
  ønkser deg en kreativ og herlig helg:)

  SvarSlett
 2. Åh, den oransje kjolen var fin - koselig å se deg her igjen;o)...neste gang vil e au være me på campingtur!!

  SvarSlett
 3. Hei på deg, takk for sist:)
  og, så kjekt med ett livstegn fra deg:))) Heldig er du og sin kjære som har fått noen dager sammen i sol og varme:) Nydelig kjole du har sydd deg:) Du rocker:))) Ønsker deg en finfin helg. Klem fra Bente

  SvarSlett
 4. Så kjekt med liv i bloggen din igjen! Camping-scrapping hørtes kjekt ut!
  Rålekker kjole du har sydd! Kan tenke meg den kler deg godt! Gleder meg til du får roligere tider og kan begynne på min kjole hihi...
  Håper du får en solfylt og fin helg!:)

  SvarSlett
 5. Ja Randi, jeg HAR savnet deg! Godt å se at det liv ideg! Må komme i gang med badinga, det nok der nøkkelen ligger! Jammen har du stått på. Koselig å se deg igjen ! Klem

  SvarSlett
 6. Herlig kjole!! Kan jeg spørre hvilket mønster du har brukt?

  SvarSlett