onsdag 31. august 2011

Oldefar oh oh

Dette bildet av guttene og min morfar er jeg kjempe glad i, og har scrappet det før. Nå er det scrappet til minstemann sitt "konf-album".
6 kommentarer:

 1. Se der se der,, jammen har jenta begynt å scrappe igjen!! ;-)
  Kjempestilige LO-er, kjekt å scrappe gamle bilder også iblant!
  Ha en finfin uke, klem! :-)

  SvarSlett
 2. ikke rart du er glad i det bildet! Det er kjempehærlig scrappet og jeg liker godt hjertet rundt bildet. Hærlig og uhøytidelig scrappet. En varm LO.

  Det der med julekort er et prosjekt jeg har klart hver måned nå og tenk at jeg har 24 julekort ferdig. Blir dermed julekort på den nærmeste familien i år og til noen venner også. Det er hærlig at jeg klarer det i år for i fjor klarte jeg det ikke. Du får legge inn litt julekort tid i november og desember, Randi. Og klarer du det ikke så er ikke det verdens undergang. Klem fra meg

  SvarSlett
 3. Åhh denne var flott:)
  Likte veldig godt oppsettet du har brukt og så kjekt for mottaker at du har skrevet litt om tiden med oldefar. Herlig bilde:)

  SvarSlett
 4. Så moro å se scrapping fra deg!!
  Bildet er så herlig. Jeg digger hjertet ditt - og journalingen var så fint plassert!!:)

  Håper uken din blir bra:)

  SvarSlett
 5. Herlig side med et flott bildet, skjønner godt du er glad i det. Kult med mist og tråden og flinke deg med journaling!!

  SvarSlett
 6. Kjempekuul LO. Herlig bilde og jeg bare elsker hjertene. "Konf-album" - bare ordet gjør meg skjelven... Må starte, må starte snart.

  SvarSlett