søndag 16. oktober 2011

Min nye favoritt tunika

For et par uker siden sydde jeg denne tunikaen, til meg selv denne gang:) og den har allerede blitt min favoritt:)))"venner lar ikke venner spise dessert alene"

"et liv uten venner er som en ørken uten sand"

Jeg har en hel del bestillinger for tiden, både til små og store (barn og voksne) jenter, og da passer det VELDIG dårlig at den ene maskinen min går i stykker....NOT!!!! Heldigvis var den gamle Berninaen min samarbeidsvillig i dag slik at jeg fikk gjort ferdig en tunika som skal leveres på scrappetreffet til helgen:)

9 kommentarer:

 1. Den var knalltøff!!! Digger hetten!!

  Gleder meg til å treffe deg igjen i helga:)

  SvarSlett
 2. Hei på deg, snuppa;)

  Så lekker tunika du har sydd deg:) Du kledde den veldig godt:) Skjønner godt du blir lei deg når maskina svikter. godt at reserven gjorde jobben sin... Å, misunnelig på treff til helga. Kose dere masse:) Ønsker deg ei super uke. Klem fra Bente

  SvarSlett
 3. åååå, stilig! Du er så god på de tekstene på klærne du syr. Og så likte jeg godt knuten nede på hetten. Godt ull sesongen nærmer seg, slik at jeg snart kan finne frem kjolen du sydde til meg i fjor!

  SvarSlett
 4. ååååååå dennea va flotte... dn kjolen du sydde til meg ifjor,dn harjeg vokset ut av,så jeg må nok bestille en tunika av deg når vi er på Sætra :):)

  SvarSlett
 5. Nydelig tunika du har sydd. Du er bare såå flink med maskinen. Dere er heldige som skal på treff igjen til helga. Kjenner det klør i scrappefingrene mine for tida. Det blir nok en økt i dag også :-) Ha ei herlig uke Randi!! Klem Beate

  SvarSlett
 6. Herlig tunika med masse flotte dikt.
  Ingen sak for deg som er så dyktig med symaskinen. Håper den vil bli "venn" med deg igjen

  SvarSlett
 7. Så flink du er, som syr så flotte plagg. Du er kreativ på alle vis, du:))

  SvarSlett
 8. Sjjjå det ja an e bare drit fin :) å de e hu som e oppi an au:)hi hi

  SvarSlett
 9. Guri meg! Denne falt jeg pladask for :-))
  Så flott!!

  SvarSlett