søndag 29. mai 2011

Gårdsbesøk og dypdykk i bilder

Jeg har en kollega som har gård, og i dag har jeg vært på besøk der. Ble satt til å mate en kalv som var født i natt, en kjekk opplevelse:D og de andre fem kalvene ville jo ganske spise meg opp mens jeg holdt på:) Kanskje jeg skulle begynne som avløser hi hi


Når jeg holdt dette skjønne lammet tenkte jeg på reklamen til Lambi. Ååååå det var så mykt og deilig at jeg hadde lyst å ta det med meg hjem;) Legg merke til "linselusa" i høyre hjørne hi hi

Har jo alltid vist at jeg var til å spise opp da hi hi

-----


Og så har jeg gjort et dypdykk i gamle bilder(begynt iallefall). Minstemann skal konfirmeres neste år, og da skal jeg jo lage album (eller to må det vel bli for det fikk eldstemann....). Helledussen så mange koselig bilder og kjekke minner. Blir vanskelig å velge ut hvilke bilder som skal brukes.

Utrolig at denne lille sjarmøren har blitt fjorTEN (aldeles tenåring altså-på godt og vondt he he) og skal konfirmeres til neste vår.....





torsdag 26. mai 2011

2 mnd uten blogging.........på tide med en oppdatering

Tenk at det er 2 mnd!!!!!!! siden jeg hadde innlegg i bloggen min sist?????? Guri malla..... Jammen på tide det skjer noe her;) Har riktignok vært rundt å kikket bloggverden, men ikke vært noe flink til å legge igjen kommentarer.
Det har vært noen travle måneder, og jeg har ikke ligget på latsiden nei;)

1. helgen i april var jeg i Stavanger på Papirfesten sammen med Anita og Anne Gerd og en hel haug med andre kjekke flotte damer. Hadde en super helg med hotellovernatting, sosialt samvær og kreativitet. Fikk laget en del lettersize LOer til et konfirmasjonsalbum. Dette skulle være ferdig til 1. Mai så det var bare å kjøre på he he. Jeg BLE ferdig, og alle bildene jeg tok......var vist på den brikken jeg slettet ved en feiltakelse:( Ja ja, konfirmanten ble iallefall fornøyd:)


På Papirfesten fikk jeg endelig treffe skjønne Lene som jeg bare kjente "virituelt". Hun var like herlig IRL som jeg trodde, og jeg var på et kjempegøy Steampunk-kurs hun holdt:)


Dagen etter Papirfesten dro jeg og min kjære mann på en ukes tur til Gran Canaria på "kjæresteferie" uten barn:) Der var det bare sommer & sol, avslapping, god mat og koz. Vi hadde det kjempe deilig. Må jo sies at jeg synes Puerto Rico er den mest "Harry" plassen å reise da....men når en vil ha sommer&sol i april og bare har en uke til rådighet.....



Hotellet vårt (Marina Suites) lå helt nede ved sjøen i småbåthavnen. Og når en lå i bassenget så det nesten ut som en var i sjøen;)


Jeg har også sydd litt siden sist, både til meg selv og andre. Men siden påske har det vært mye jobbing, så syinga her jeg litt pause på. Blir vel en tur til Stoff&Stil snart så kanskje det blir noen kreasjoner i løpet av sommeren....vist jeg får tid og været er dårlig.


Denne har jeg sydd til meg selv. Orange chenille, lommer og hette foret med "froskestoff" - herav teksten: d va ei gong.... (det var en gang....)



Som sagt har det vært mye jobbing i det siste, og det er jo forsåvidt bra. Fra å være permiteringstruet ved juletider, har jeg nå jobbet dager med både 10-11 og 12 timer..... Det er selvfølgelig ikke bra i lengden, spesielt ikke med min helse....(jobber bare 73%). Men det er greit å kunne stå på litt ekstra en periode så lenge det går, og så blir det jo mange timer på avspaseringskontoen da:D Håper bare arbeidsmengden jevner seg litt ut utover høsten. Denne uka har jeg hatt 3 (tilnærmet) ordinære arbeidsdager, og det har vært deilig å ha overskudd til litt annet enn jobb;)


Sist helg hadde jeg en fantastisk herlig "kreativ husmorferie" sammen med Anita i campingvogna deres på Lista. Bare oss to og scrappeutstyret. De har satt opp "spikertelt" og det var blitt så greit så. Det blir ikke siste gangen vi tar en slik tur, og jeg gleder meg allerede til neste gang:D


Nå skal jeg prøve å oppdatere meg litt i bloggverden i løpet av helga. Håper å få besøkt mangen av dere og lagt igjen en liten hilsen;)