onsdag 31. august 2011

Oldefar oh oh

Dette bildet av guttene og min morfar er jeg kjempe glad i, og har scrappet det før. Nå er det scrappet til minstemann sitt "konf-album".
mandag 29. august 2011

Må man så må man....

Endelig en LO fra meg igjen:)

Minstemann skal konfirmeres til våren, og i den anledning har jeg begynt på album til han. Har gjort dypdykk i gamle bilder og virkelig funnet noen blinkskudd. Skulle bare ønske vi hadde digitalkamera da barna var små, hadde gjort ting litt lettere... Har digitalisert en del av de gamle filmene. Ikke alltid kvaliteten på bildene blir helt topp, men det blir flere redigereingsmuligheter.


Denne taler vel for seg selv thi hi.(Bakgrunnen er hvit Bazzil sprayet med lys grønn mist, derfor den litt "rare" fargen)
fredag 26. august 2011

...og her er voksenkjolene


Her er bilder av voksen kjolene/tunikaene jeg solgte på Aurefestivalen.

Den hvite er jeg usikker på om jeg kan få tak i stoff til å sy flere av, men den grå er det mulig å bestille.

torsdag 25. august 2011

Oppdatering

Ja det er vist virkelig på tide med en oppdatering her inne.....og da tenkte jeg å begynne med litt kjoler.2. lørdagen i August var det Aurefestival her på Moi, og i år skulle jeg og Anita ha stand :O Anita`s påfunn;) Jeg skulle ha kjoler (hovedsaklig barnekjoler - og det har jeg ikke sydd noe av før) og Anita me de flotte kortene sine.


Værmeldingene for dagen var heller dårlig....men heldigvis kunne vi (som vanlig denne sommeren) ikke stole på det:) Solen skinte, selv om det var litt kaldt.


Jeg hadde sydd 4 voksenkjoler og 12 barnekjoler, så det var noen lange dager/kvelder de siste ukene. Solgte 2 voksenkjoler og 6 barnekjoler, og fikk bestilling på 1 voksenkjole og 6 barnekjoler:)


Her er bilder av barne kjolene jeg solgte.