mandag 2. januar 2012

Under the rainbow

Godt nytt år alle sammen, håper alle hadde en fin og trygg feiring.
Jeg startet 1 arbeidsdag "godt" med å forsove meg...men rakk jobbe likevel :)
Har startet....eller gått tilbake....til en sunnere livsstil, gått tur i lysløypa og skal kose meg med en tallerken bær etterpå:) Slutt på kaker og andre usunnheter, i hvertfall sånn til daglig.
Holder på å scrappe litt på en minialbum, men har ikke tatt noen bilder enda. Imens kan jeg vise denne LOen jeg laget på Sætratrefft i høst, den var til en utfording der en skulle bli inspirert av bildet av en reinbue

Kunne godt tenke meg en gryte full av gull jeg......;)

6 kommentarer:

 1. Wow, for noen flotte farger! Synes Lo'en din ble nydelig. Håper du får scrappet albumet ditt og lykke til med den sunne 2012 livsstilen din:)
  Jeg har tenkt at jeg skal ha et sunnere år også og har begynt med å skifte fastlege (for min fastlege har vært borte i mange år pga svangerskap og så fikk hun et sykt bar. Nå er jeg så lei av dårlige vikarer og trenger noe stabilt og trygt som jeg kan samarbeide med. Skal til helt ny lege neste uke. Blir spennende:)

  God nytt år Randi! Klem

  SvarSlett
 2. godt nytt år min venn :) denne LOèn er bare flott og det bildet det er bare så klart og fint :)

  SvarSlett
 3. Godt nyttår Randi! Veldig fin og inspirerende LO, du får det til du, uansett bilde(r). Digger tekstinga di og artig med gullpengene.

  SvarSlett
 4. Godt nyttår og tusen takk for flotte tilbakemeldinger i bloggen min!!
  Denne liker jeg veldig godt og siden jeg er heldig å har sett den live så vet jeg at den er like uberkul som den er på bildet. Digger myntene i enden av regnbuen....

  SvarSlett
 5. Godt nytt år Randi :) For en lekker LO. Fantastisk bilde og så morsomt med mynten. Jeg vil også finne en slik regnbue.

  Tusen takk for koselige kommentarer i bloggen min. Det varmer ja. Og du kan tro det var stas å hilse på deg i høst. Bare dumt at helga gikk så alt for fort. Men jeg har ikke gitt opp trua på at det kanskje blir Steinkjertreff på deg i april. Har du sjekka priser på lavpriskalenderen til norwegian.no?

  Klem Gunn-Elin

  SvarSlett
 6. Hei Randi
  Så utrolig flott denne var. Jeg likte så godt fargene du har brukt her jeg. Dust - og flott - met et freskt bilde.
  Herlig scrappet.

  Håper du får en fin helg:)

  SvarSlett