tirsdag 27. mars 2012

Hverdagsliv

På Sætra treffet laget jeg denne LOen til konfirmanten vår. Tittelen er "Hverdagsliv" fordi den symboliserer flere ting ved hjemmet vårt. Hagen med epletrærne, toget som går bare 15 meter fra husveggen, stakittgjerdet, garasjen med teglsteinsvegg, vinduene i underetg med sprosser på....og så gjør han jo litt "hverdagslig" på bildet da he he.

Bakgrunnsarket er fra den nye blokka til TH. Jeg har brukt mist, stain og stempel for å lage bakgrunnen. Bilen og gjerdet er dies og toget er stempel, begge fra TH. Treet fra dysti attic, "gipsfugurer" fra Prima.

I dag har jeg og min kjære 13 års bryllupsdag, og gjett hvem som ikke husket det???? jo det var meg :( Fikk levert DEN nydelige blomsterbuketten på kontoret og skjønte jo først ingenting, men så kom jeg på hvilken dato det var;) Må dessverre innrømme at det ikke er første gangen det skjer at jeg glemmer det:( men det er heller ikke første gangen jeg får blomster av min kjære levert på jobb:) Heldige jeg :)))

Skulle nesten tro vi hadde stilt klokka tilbake istedenfor frem, for jeg er jo stuptrøtt tidlig på kvelden....men kanskje det skyldes lite søvn på scrappettreff to helger på rad....godt det snart er påskeferie he he.

Ønsker alle sammen en fortsatt fin uke:)

9 kommentarer:

 1. Wow, denne er jo bare så kuuuul:)) Utrolig flott laget og satt sammen. Du er utrolig kreativ og flink. Digger stilen din BIG time.

  Klem

  SvarSlett
 2. SÅ FIN OG SPESEIELL LO Randi Elisabeth! Nesten tegnefilmaktig! Liker veldig godt asså!
  He he, det der med dårlig snøring på bryllupsdager virker kjent :P Jeg for min de annonserte min 18 års bryllupsdag... på RETT dag, men ETT år for tidlig!
  Ikke verdensmester på slikt jeg heller, men som deg har jeg heldig vis verdens beste halvdel, så han tok det med godt humør :)
  Klem

  SvarSlett
 3. Denne lo en er bare drit bra altså , du har liksom fått me alt hi hi , gott du tok den store gutte bassen tenker bilde størrelse :)bra jobba :)

  SvarSlett
 4. denne LOèn er bare flott :) denne tittet jeg titt og ofte opp på på Sætra,jeg fant stadig nye ting å se på.leken og detaljert og flott:)

  SvarSlett
 5. Denne Lo er kjempetøff!! så stilig måten du har laget hagen deres, med toget og alle de flotte detaljene. :)

  SvarSlett
 6. Randi, denne var helt fantastisk!!!! Så mange lekre detaljer!! Utrolig stilig gress! :) Det var denne du snakket om på Rallyen? Var det ikke det? Helt nydelig var den iallefall!

  SvarSlett
 7. Gratulerer med bryllupsdagen! Nok en knallfin LO fra deg, såå utrolig kreativ og flink du er. Jeg bare ELSKER de røde eplene.

  SvarSlett
 8. Herlig layout og like flott i virkeliheten. Ønsker deg en avslappende påskeferie og vet akkurat hva du mener når du sier at du er trett..... Men satser på at vi er tilbake på normalt energi nivå når påsken er over.
  klemz

  SvarSlett
 9. Kjempe fin LO. Så koselig med så mange detaljer om hjemmet.

  SvarSlett