søndag 8. april 2012

Skissedilla #157

Jeg har hatt disse små-bildene liggende en stund, og synes de passet godt til ukas skisse inne på skissedilla. Jeg har rotert skissen 90 grader og brukt 6 bilder.
LOen skal være til konfirmanten;)

Bakgrunnsarket er fra October Afternoon. Jeg har brukt mist fra Dylusion i 4 forskjelligevfarger, gesso og diverse stempler - de fleste fra TH, ellers diverse papir og scrap. På tagen skal det stå litt utfyllende journaling fra turen.


Jeg jobbet de 2 første dagene i påsken, og vi hatt hjemme-påske slik vi pleier. Jeg har hatt litt ryddeprosjekter, og så har vi gjort ferdig rommet som eldstemann bruker som "hybel" hos mormor & morfar i Egersund. I morgen skal vi atter igjen til Egersund, da skal vi rydde ut av leiligheten til min farmor - som har fått sykehjemsplass (når det blir ledig.....inntil da er hun på sykehuset i Egersund) Hun ble 92 år 23. desember, og de siste mnd har ikke vært gode:( Brukket fot, lungebetennelse, nyresvikt og div. div. Hun er klar i toppen, og det er virkelig imponerende hvordan hun kommer seg. Men....en må jo innse at hun er gammel og syk.
Det har også blitt litt scrapping i påsken, og i kveld får jeg scrappebesøk av Siv Anita - blir koselig :)))
Håper alle har hatt en fin påske, og nyt den siste fridagen i morgen;)

12 kommentarer:

 1. Knall stilig masse kjekt å se flott me alle bildene :)

  SvarSlett
 2. Utrolig kul LO med mange herlige detaljer!

  SvarSlett
 3. nydelig LO:) kjekt me hjemmepåske :) hilsa ho S-A og kosa dokke masse :)

  SvarSlett
 4. Kjempefiin! Du har en egen evne til å få mange fargebilder til å matche i fargen - sammen med alle de lekreste detaljer. Du imponerer meg!

  SvarSlett
 5. Flott Thailand lo! Liker at den er litt hektisk med mange farger og bilder - og når jeg ser på Lo en din så er jeg med ett tilbake til Thailand selv - mimre mimre....

  SvarSlett
 6. Flott Thailand lo! Liker at den er litt hektisk med mange farger og bilder - og når jeg ser på Lo en din så er jeg med ett tilbake til Thailand selv - mimre mimre....

  SvarSlett
 7. Hviken fargerik og herlig lo. Et blikkfang med supre detaljer:)))
  Håper du har hatt ei fin påske:))

  SvarSlett
 8. Flott å se at du har kommet i gang igjen og fått litt energi tilbake. Stilig Lo og så mange fine detaljer. Håper du har hatt ei fin fin påske. Klem

  SvarSlett
 9. så fin side! Disse fargene var jo bare perfekte til Thailand bilder. Du er så flink til å få med så mye forskjellig på sidene dine :)

  SvarSlett
 10. Enormt vakkert!! Tusen takk for at du deltar :)

  SvarSlett
 11. Knallflott side i aller beste "randielisabethstil", og jammen vant du også, GRATULERER!!! Klem klem! :-)

  SvarSlett
 12. ihh ser rigtig fint ud, super smukt og fin inspiration

  SvarSlett