søndag 21. oktober 2012

Skissedilla #180 og Bikuben besøk.

Også denne uka var det Brit som hadde laget skissa inne på Skissedilla. Jeg liker godt skisser med flere bilder så hev meg med på denne også jeg. Bildene er tatt i Sopot i mai da vi hadde en liten "foto session" på piren.


---

Torsdag og fredag var jeg på tur med jobben til Oslo, og VVS messa på Lillestrøm. Jeg har aldri vært på Bikuben og fant ut at denne anledningen måtte jeg ikke gå fra meg. Så da jeg var tilfreds på messa tok jeg toget til Strømmen (tok jo bare 4 min) og loffa bort til butikken. Og hvilken butikk....rene godte butikken....nesten litt i meste laget hi hi. Men det ble da noe i posen...merkelig.... Og så var jeg så heldig å treffe på Heidi (oheidia) som jeg har hatt "bloggkontakt" med i flere år, og hun hadde med seg Rønnaug, som jeg også har "besøkt" i "bloggverdenen". Det var kjempekjekt å treffe disse koselige damene IRL, og jeg hadde en super besøk på Bikuben.


7 kommentarer:

 1. Flott Lo. Digger alle disse forskjellige tingene som er dyttet inn her og der. Digger bildene og det du vil si med Lo'en din. Håper virkelig du har det fint i livet nå!! Stooor klem fra meg :-)

  SvarSlett
 2. En skikkelig Randi LO - med masse flotte detaljer:)

  SvarSlett
 3. Hei hei - og god søndag:)
  Denne var TØFF!! Herlige bilder - og kule detaljer.
  Bikuben er en utrolig flott butikk:)

  SvarSlett
 4. Herlige layout og hadde ikke sagt nei til å hatt en 'Bikuben' vareutvalg butikk i nærhetene nei ;-)

  SvarSlett
 5. Så kul LO, og wow for noen flotte bilder dere har tatt!! :) Digger alle de kule elementene du har pynta med! Helheten blei kjempetøff! :)
  Og ja, Bikuben er IKKE feil!!!!! :D Faaaaali' for visakortet, hehe..... :D

  SvarSlett
 6. Hei igjen Randi! Endelig hadde jeg tid til å gå og kikke etter bildet av oss , som jeg forventet å finne på bloggen din - og der var det!
  Det var så koselig å treffe deg og hadde vi bare vist om det på forhånd så hadde vi kanskje kunne gått på cafe eller skravlet litt mer, men et butikktreff er bedre enn ingen treff:)
  Så kom vi jo hjem med masse fint også fra Bikuben. Stakkars Rønnaug, hun satte jeg av i en garasje (venninnen hennes var ikke kommet hjem enda) og så dro jeg hjem for å være hos Leon som satt med benet i gips.

  Må jo kommentere LO,en også. Hærlig LO med masse spreke detaljer og liker den lekne stilen du har.

  SvarSlett
 7. Dette er jo butikken over alle... KNALL!
  Og så kjekt å treffe slike bloggvenner også da!!
  Gleder meg til tur om 2 dager;0)

  Har du forresten mange kjoler på bestilling? ev. bilder av noen utgaver? Tenker litt på å kjøpe meg en litt spesiell skjønner du. Om du har bilder, kan du ta med på treffet?
  klems

  SvarSlett