søndag 25. november 2012

Once Upon A Sketch

Tror det er første gangen jeg leverer noe til Once Upon A Sketh. Dette er november skissen, som jeg har flippet og vridd. LOen laget jeg på Papirfesten, og bildet er av vår yngste sønn som øvelsekjører på lett motorsykkel. Ikke bare bare når de kommer i den alderen og etterhvert skal ut på veien,-og i den store verden alene. 

Think it's the first time I deliver something to the Once Upon A Sketh. This is november sketch, which I've flipped and twisted.
-----
Jeg har et problem med bloggen....selv om jeg sette språk til norsk så får jeg Dansk. ?????? noen som vet og kan hjelpe?
-----
Må jo også få skryte litt da, ble nemlig vinner av fargeutfordringen hos Freckled Favn/Iam Doe med denne LOen :)
-----
Ute er det kaldt og surt selv om ekstremværet er "avlyst", så det blir nok mest sofa og kreative sysler i dag. Men en liten tur med vårt "nye" familiemedlem og hjerteknuser Fido (som jeg skal fortelle mere om en annen gang) må det nok bli.

Ønsker alle en fin fin søndag :)

12 kommentarer:

 1. Kjempelekker LO med mange kule detaljer!

  SvarSlett
 2. Kjempekul! Likte alle de tøffe detaljene dine, og dem er det jo en haug av her ;)

  SvarSlett
 3. Denne LOen er mega digg. Kjempe stilig gutte LO. Liker roboten og hønsenetting pynten, masse kjekke detaljer å finne her
  :)

  SvarSlett
 4. absolutely breathtaking! Love all the details.Thanks so much for playing along with us at OUAS:-)

  SvarSlett
 5. Congrats on your win over at Freckled Fawn, it is such a cool page and the colours are just spot on with their challenge. Really like all the bits and pieces on this one, the robots are such a cute detail! Thanks a bunch for sharing your page with us at OUAS!

  SvarSlett
 6. Kjempestilig LO, Randi - liker veldig godt maska & nettingen + alle "Randi detaljene";)

  SvarSlett
 7. Just love it!!! Thank you so much for playing along with us at OUAS!

  SvarSlett
 8. Hærlig LO, Randi! Likte at du har fått den både tøff og samtidig har fått med litt tekst om hvordan det føles når poden skal ut i verden. Kjør forsiktig, slik tenker vi mammer. Om noen år til er det min tur til å slippe poden løs og det kommer jeg til å gjøre (men med en liten klump i magen :)

  Klem!!!!

  SvarSlett
 9. Awesome masculine page! Love all those splatters in the background, your distress work and that really cute robot embellishment! Great take on the sketch & challenge...thanks for sharing your talent with us at OUAS!

  SvarSlett
 10. Love this great masculine page! Terrific take on the challenge. Thanks for playing with us at OUAS.

  SvarSlett
 11. WoW! one of my favourites! love it! love all the little embellies! Thank you so much for playing with us at OUAS!

  SvarSlett
 12. Denne var kjempefin ! Fortjener all den rosen den har fått.

  SvarSlett