lørdag 31. mars 2012

Skissedilla #156

Er litt i "seget" for tia, så jeg hiver meg på denne ukes skisse også hos Skissedilla.
Da vi var på Sætre treffet tok noen av oss en tur på lørdagen, med innlagt photo shoot:)
Har brukt diverse restepapir, og annet gammel pynt. Kyllingnetting som jeg har fått fra snille Lene, stempel og tape fra TH, bokstaver fra Eco park og Glimmer Glam. Kraft kartongen har jeg sprayet med Ink refresher, dette gir et litt "skinnpreget" utseende men det vises ikke så godt på bildet.


I dag har det vært et nydelig vær her, men litt kald vind. Jeg har gått meg en god tur, vasket noen vinduer og kost meg litt i solveggen. Nå blir det go`stolen resten av kvelden. Ha en fortsatt fin lørdagskveld;)

tirsdag 27. mars 2012

Hverdagsliv

På Sætra treffet laget jeg denne LOen til konfirmanten vår. Tittelen er "Hverdagsliv" fordi den symboliserer flere ting ved hjemmet vårt. Hagen med epletrærne, toget som går bare 15 meter fra husveggen, stakittgjerdet, garasjen med teglsteinsvegg, vinduene i underetg med sprosser på....og så gjør han jo litt "hverdagslig" på bildet da he he.

Bakgrunnsarket er fra den nye blokka til TH. Jeg har brukt mist, stain og stempel for å lage bakgrunnen. Bilen og gjerdet er dies og toget er stempel, begge fra TH. Treet fra dysti attic, "gipsfugurer" fra Prima.





I dag har jeg og min kjære 13 års bryllupsdag, og gjett hvem som ikke husket det???? jo det var meg :( Fikk levert DEN nydelige blomsterbuketten på kontoret og skjønte jo først ingenting, men så kom jeg på hvilken dato det var;) Må dessverre innrømme at det ikke er første gangen det skjer at jeg glemmer det:( men det er heller ikke første gangen jeg får blomster av min kjære levert på jobb:) Heldige jeg :)))

Skulle nesten tro vi hadde stilt klokka tilbake istedenfor frem, for jeg er jo stuptrøtt tidlig på kvelden....men kanskje det skyldes lite søvn på scrappettreff to helger på rad....godt det snart er påskeferie he he.

Ønsker alle sammen en fortsatt fin uke:)

søndag 25. mars 2012

Scrapperally og Skissedilla #155

I helgen har jeg vært på Scrapperally på Sola airport hotell. Det har vært en kjempekjekk helg:) Jeg var på kurs med Finnabair og Lene - 2 helt forskjellige kurs - men begge var virkelig flotte og inspirerende. STOOOOOOORKOSTE meg.

Har vært "samboer med Lene og Linda, og det var helt supert. Veldig gøy å treffe igjen "gamle" kjente, og å bli kjent med nye koselige scrappedamer:)

Jeg har prøvd meg på litt "nye" kreative ting, og har laget noen LOer - bla. denne som er til Skissedilla #155.

Bildene er fra en liten "photo-shoot-stopp" vi hadde på vei til Casa treffet i fjor høst, journaling står på den gule taggen.




Tusen takk for alle koselige kommentarer her i bloggen min, det setter jeg virkelig pris på:)))

mandag 19. mars 2012

Bon Voyage og Sætra treff

I helgen har vi hatt hytte-scrappe-treff på Sætra igjen, og det har vært en helt fantastisk helg sammen med gode venner. Kommer bilder etterhvert når jeg har fått godkjenning fra alle ;)
Jeg fikk til en forandring scrappet en del, og det var deilig. 7 LOer kom jeg hjem med, og dette er en av dem. Bildet ble tatt da jeg og min kjære var på Gran Canaria i fjor.

Mønsterpapiret er fra den nye blokka til TH. Limte på litt tråd, malte over med gesso og hadde litt glimmermist på. Brukte også en hønsenetting maske.
Stemplene er også fra TH.

Plast blomster fra Magic Monday, buttons fra Maren&Andrine, tre-chipboard fra Prima og overlay fra LYB. Ellers har jeg brukt litt restepapir, bånd og washitape.
---

Allerede i går begynte jeg å pakke ut og pakke om scrappetingene mine, skal nemlig på treff til helgen igjen - Scrapperally:)))
I dag har jeg avspasert fra jobb, og det har vært deilig. Gått meg en tur i solskinnet og puslet litt her hjemme.
Nå skal jeg fortsette med ompakkingen og sortering, og så skal jeg på besøk i bloggverdenen og se alt det flotte dere lager;)

Ønsker alle en fortsatt fin mandagskveld;)

søndag 4. mars 2012

Zafari


Denne LOen ble til på papirfesten, og den skal være i konf. albumet. Bildene er fra da vi var på safari i Sør-Afrika i 2005.

Mønsterark fra Bo Bunny, bokstaver fra Thickers og The Girls paperie, chipboard fra Dusty Attic, overlay fra Prima, pynt fra Prima, TH og Nille.



Blir lite scrapping om dagen. Har fortsatt nære familiemedlemmer som er syke og da må en trø til, og har hverken tid eller overskudd til så mye annet. Men om 14 dager skal vi ha Hytte-Scrappe-Treff, og da skal jeg bruke hele helgen på meg selv. Litt egoistisk kanskje, men det skal bli deilig.

Ønsker alle en fortsatt fin søndagskveld:)

torsdag 1. mars 2012

Konf. innbydelser



Da er innbydelsene klare og på vei ut. Ble en litt enkel variant, men synes de ble fine. Og konfirmanten var fornøyd ;)
I dag har vi vært å kjøpt dress og sko, og jeg må si det blir en flott konfirmant :)))
Da mangler jeg bare å få kjøpt duker, servietter og lys - så er alt i box:)
......eller....skal vist lage ferdig en album.....