søndag 22. april 2012

Treff og kortlaging

I går var jeg på super koselig treff sammen med 7 andre kreative damer, hos Inger Synnøve i "Scrappedillå" i Egersund. Inger Synnøve hadde bursdag i går, så det fikk vi også feiret. Koste oss med gulrotkake og kinamat.

Jeg er jo ingen kort-lager, bare når jeg "må" - og i disse konfirmasjonstider så "må" jeg hi hi. Laget 2 jentekort og 3 guttekort. I tillegg laget jeg 2 kondolansekort som jeg gav bort i går.
En uke igjen til konfirmasjonen her i huset, og alt er under kontroll. Ikke helt ferdig med albumet enda, men de sidene som ikke er ferdige får komme etterhvert.

Nå vil jeg kose meg med en liten blogg-runde og se på alt det flotte som blir laget rundt forbi :)
Ønsker alle en fortsatt fin søndagskveld og en fin ny uke.
Klem;)

søndag 8. april 2012

Skissedilla #157

Jeg har hatt disse små-bildene liggende en stund, og synes de passet godt til ukas skisse inne på skissedilla. Jeg har rotert skissen 90 grader og brukt 6 bilder.
LOen skal være til konfirmanten;)

Bakgrunnsarket er fra October Afternoon. Jeg har brukt mist fra Dylusion i 4 forskjelligevfarger, gesso og diverse stempler - de fleste fra TH, ellers diverse papir og scrap. På tagen skal det stå litt utfyllende journaling fra turen.


Jeg jobbet de 2 første dagene i påsken, og vi hatt hjemme-påske slik vi pleier. Jeg har hatt litt ryddeprosjekter, og så har vi gjort ferdig rommet som eldstemann bruker som "hybel" hos mormor & morfar i Egersund. I morgen skal vi atter igjen til Egersund, da skal vi rydde ut av leiligheten til min farmor - som har fått sykehjemsplass (når det blir ledig.....inntil da er hun på sykehuset i Egersund) Hun ble 92 år 23. desember, og de siste mnd har ikke vært gode:( Brukket fot, lungebetennelse, nyresvikt og div. div. Hun er klar i toppen, og det er virkelig imponerende hvordan hun kommer seg. Men....en må jo innse at hun er gammel og syk.
Det har også blitt litt scrapping i påsken, og i kveld får jeg scrappebesøk av Siv Anita - blir koselig :)))
Håper alle har hatt en fin påske, og nyt den siste fridagen i morgen;)