tirsdag 30. oktober 2012

The Pawn Stars

Noe av det å reise i USA er å oppsøke "kjendis plasser", og et besøk hos "The Pawn Stars" sto på programmet i Las Vegas.
Hadde lest på nettet på forhånd at "hovedaktørene" ikke var å finne i butikken annet enn når det blir filmet, så den var grei. Men ellers var det litt skuffende....både butikken og plassen utenfor var mye mindre i virkeligheten. Og halve butikken bestod av merchandise, og lite spesielle ting som vi ser på tv. Men...been there done that :)
På dagen sto det laaaange køer utenfor i over 40 varmegrader, men folk som skulle pansette/selge eller bare var nysgjerrige slik som oss. Vi dro ned tidlig på morgenen og slapp heldigvis denne køen :)


søndag 21. oktober 2012

Skissedilla #180 og Bikuben besøk.

Også denne uka var det Brit som hadde laget skissa inne på Skissedilla. Jeg liker godt skisser med flere bilder så hev meg med på denne også jeg. Bildene er tatt i Sopot i mai da vi hadde en liten "foto session" på piren.


---

Torsdag og fredag var jeg på tur med jobben til Oslo, og VVS messa på Lillestrøm. Jeg har aldri vært på Bikuben og fant ut at denne anledningen måtte jeg ikke gå fra meg. Så da jeg var tilfreds på messa tok jeg toget til Strømmen (tok jo bare 4 min) og loffa bort til butikken. Og hvilken butikk....rene godte butikken....nesten litt i meste laget hi hi. Men det ble da noe i posen...merkelig.... Og så var jeg så heldig å treffe på Heidi (oheidia) som jeg har hatt "bloggkontakt" med i flere år, og hun hadde med seg Rønnaug, som jeg også har "besøkt" i "bloggverdenen". Det var kjempekjekt å treffe disse koselige damene IRL, og jeg hadde en super besøk på Bikuben.


mandag 15. oktober 2012

Scrap with friends, sketch ch. #6

Via Linda oppdaget jeg bloggen Scrap With Friends. De har fargeutfordringer og skisseutfordringer. Og jeg prøver meg på denne skissen som jeg falt helt for.
søndag 14. oktober 2012

Skissedilla #179

Denne uken er det Brit som har laget skissa inne på Skissedilla.
Bildene er fra USA turen i sommer. Jeg var på denne butikken for to år siden, så visste hvor jeg skulle hi hi.

 Jeg har laget bakgrunnen selv. Brukt bokside, blonder, tape, te-poser, modge podge, gesso og PP mist.

 Runde te-poser fra Polen:)

Ikke ofte jeg bruker blomster men har fått med noen nå i det siste :)

Koser meg på scrappeloftet i dag, og nå skal jeg på bloggebesøk rundt omkring. Gleder meg til å se alt det flotte som blir produsert :)))

torsdag 11. oktober 2012

So Cute Surprise 9

På setra treffet laget jeg denne LOen til en fargeutfordring, og sannelig fikk jeg endelig brukt litt blomster også:)
Inne på TJSC har de en utfordring - so cute surprise 9 - der temaet er "venner". Jeg legger denne i der ;)
Bildet er tatt av meg og min beste venninne, Siv Anita, på turen til USA i sommer.
søndag 7. oktober 2012

CSI Case File #39

Har laget et bidrag til CSI Case File 39.
Skulle bruke fargene: teal(mønsterarket), orange(stop-skiltet), lime green("traffic"), skye blue(osteklut som er mistet) og bright buttery yellow("whaoo")
som evidence og testimony har jeg brukt "3 i 1" hi hi, og det er tekstrammen som er en rubon, en ramme og jeg har da rammet inne journalingen ;)
Ellers så har vi det kjempe koselig på "campingscrap" :)

torsdag 4. oktober 2012

Skissedilla #178

Denne uken var det Linda som hadde laget skissen inne på skissedilla. Jeg har snudd skissen men ellers fulgt den.
                                    
Nå har jeg pakket scrappesakene mine og er klar for en helg med "camping scrap". Rett etter jobb (kanskje jeg tilogmed avspaserer og går litt tidligere.....) så reiser jeg sammen med Siv Anita til campingvogna deres(nesten som en hytte ;) ) på Lista. Der skal vi kose oss hele helgen, slappe av og scrappe. Mandag skal jeg til Kristiansand i MR, så vi blir til da og kjører direkte fra Lista. Blir noen timer ekstra med scrapping da på søndagen hi hi.
Ønsker alle sammen en riktig fin helg :)