onsdag 19. juni 2013

Tennisalbue

Tennisalbue det får man av å spille for mye tennis......feeeeeeiiiiil!!!!! Jeg har vel aldri tatt i en tennis racket....men tennisalbue det fikk jeg :O Det var nok en liten en fra dyreverdenen som var skylda i det, nemlig en sort liten av denne rasen.....

som trofast har ligget i min høyre hånd, dag ut og dag inn på jobb. Vi damer spesielt har vel en tendens til å ignorere slike lidelser og bare "kjøre på"..."det blir sikkert bra" :O men dette ble ikke bra og legen var klar:OPERASJON!!!!
Så på dagen 4 mnd etter at jeg opererte (ja ikke jeg da men legen) musearm/trang skulder, så lå jeg på operasjonsbordet igjen. Denne gangen var det bare lokalbedøvelse, og selv om jeg ikke kjente noe så var det litt ekkelt med alle lydene :( Men det gikk fort, selve operasjonen tok under en time :)

Første uka lå armen 90 grader i en gipsskinne. Dette for at den skulle ligge i ro, og at det ville vært for smertefullt å ha den "løs" og at den kunne bevege seg "fritt".
Med snille hjelpere som knytta skoene så kom jeg meg ut på tur også :)
Etter en uke skulle gipsen av. Jeg fikk litt sjokk da jeg så skuren, synes ikke den så noe fin ut :(

Heldigvis har det bedret seg, og nå etter 3 uker ser det ganske så bra ut :)

Så nå gjenstår det bare å bli helt god da....skal egentlig begynne på jobb igjen på tirsdag, men spørs om ikke det blir sykemelding litt lenger. Det har vært en smertefull rekonvalens, og jeg har fortsatt mye vondt, verk og dårlig styrke. Men det skal jo bli helt bra så...så da så :)

HAPPY SUMMER EVERYONE :)

3 kommentarer:

 1. Høres ikke godt ut, ønsker deg masse god bedring, og så får vi håpe at du blir helt god igjen !!
  Klem

  SvarSlett
 2. Fortsatt riktig god bedring vennen, og IKKE begynn for tidlig på jobb igjen!!
  Klem! ♥

  SvarSlett
 3. Huff da, håper du snart blir bedre og bedre og bedre. Ta tiden til hjelp (vet det er lett å si, sitter med tennis/muse-albue selv om er ubehandlet), ta sykemelding så lenge du kan og tren fornuftig!
  Masse bedrings-klemmer fra meg og god sommer!
  Klem ♥

  SvarSlett