lørdag 13. februar 2010

Joda.....jeg er her jeg:)Det to siste ukene har jeg jeg så og si vært fraværende når det gjelder bloggen, men nå er jeg "tilbake" igjen. Har bare vært så mye annet som har skjedd...... Til dere som savner kommentarer fra meg på bloggen deres: jeg skal prøve å kikke innom en tur i dagen som kommer.


Det har heller ikke blitt noe scrapping i det siste, men i kveld og i morgen skal jeg kose meg på scrappeloftet:)


Har gjort unna helgens "må" ting - dvs så pass mye husarbeid at vi har det ryddig og rent nok til å kose oss..... man kan jo ikke vaske bort livet heller he he. Ikke skal jeg bake boller heller, for i morgen skal vi i bursdag til vår yngste niese:) Så resten av helgen er "fri" :)


I dag har vi bestilt billetter til USA:) Skulle egentlig til Filipinene til jul som kommer, men pga skole og jobb kan vi ikke være borte så lenge og da ble flybillettene litt vel dyre i forhold til "utbyttet". Så derfor ble det plutselig sommerferie i USA altså. Trenger vel ikke nevne at jeg skal innom en del "spesialbutikker" og fylle opp kofferten hi hi. Om noen har tips om gode scrappebutikker så gi meg et hint;) Vi skal være der i 4 uker. De to første ukene skal vi på bilferie. Skal kjøre fra Chicago, ned til New Orleans og over til vest-kysten og LA. De siste to ukene skal vi være i området rundt LA og San Francisco.
Synes det er litt kjedelig med et blogg innlegg uten bilde, så jeg legger ved bilder av en LO jeg laget i januar.
Bildet er av et skilt vi såg i Patong i Thailand, i et område med mange barer:)
Vi har en egen bar i kjelleren vår, og det hadde jo vært morsomt å hatt et slikt skilt til å sette ut når vi har fest hi hi.
Ønsker alle en fortsatt god helg:)
6 kommentarer:

 1. He he for et skilt! Gratulerer med nykjøpte billetter! Det høres ut som en formidabel biltur!

  SvarSlett
 2. Kult skilt ja. Litt artig LO når alt er samlet bare en plass.
  Kjekt med tur til USA.

  SvarSlett
 3. Hehe for et artig skilt ...kjempefin lo ,likte alt ved den..

  SvarSlett
 4. Ha ha ha så herlig :) Utrolig bra, denne må du jo bare henge opp til skrekk og advarsel i baren.
  Du har bare din egne stil og lager masse kreativt.
  Takker for alltid hyggelige kommentarer i bloggen min.
  Har vært litt på sidelinjen selv i det siste med det meste men håper det retter på seg. Skal ha en fersk scrapper på besøk i morgen så da håper jeg det blir litt fart på sakene.
  Klem

  SvarSlett
 5. Hallo min syke tur kamerat...det ligger en ting til deg i bloggen min:-)....
  du, e får akkuratt plass i et hjørne av kofferten din....e tenkte på USA, lol...

  SvarSlett
 6. He he, herlig LO! Var i Patong for to dager siden, faktisk, men så ikke det skiltet. Men kan godt skjønne at det finnes sånne skilt der... Vi bodde ikke i Patong, altså, var der kun på shopping.

  SvarSlett