søndag 21. februar 2010

Skissedilla #47

Endelig har jeg fått laget er bidrag til skissedilla igjen:D
Denne gangen var det Brit som hadde laget skissen. "Dille" jentene hadde laget LOer i "kjærlighetens tegn". Min handlet er om kjærligheten til sjokolade........
Bildene bel tatt på et marked i Barcelona, der det var sjokolade i alle slags varianter - både når det gjalt farge, smak og ikke minst utseende.

Ellers har dagen i dag stort sett blitt brukt til å gjøre ingenting.......... Har sløvet litt på sofaen, lest litt og surfet på nettet. Og.....tittet ut på snøen som har lavet ned hele dagen....akkurat som om ikke vi har nok snø????? Nå står oksesteik på menyen, og etterpå bør jeg vel ta meg en tur i snøværet og røre litt på legemet.......før jeg tusler opp på scrappeloftet mitt hvor jeg hadde tenkt å tilbringe kvelden;)
En flott søndag til alle;)

9 kommentarer:

 1. Oi, for en stilig LO. Så masse gøy du har brukt her, da :) Utrolig tøft. Og så synes jeg det var et veldig gøyalt emne :) Deler nok den kjærligheten med deg ;)
  Tusen takk for at du deltar.

  SvarSlett
 2. Knallstilig side i beste randielisabethstil!!
  Gleder meg til mars og vi treffes! ;-)

  SvarSlett
 3. Spennende med den stria du har brukt.

  SvarSlett
 4. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 5. Likte denne såå godt! Elsker både sjokolade og rødt :-)

  (det var jeg som la inn innlegget over)

  SvarSlett
 6. Åh, grattis som Mi@s dille, den er kjempekuuuul!!! Skikkelig fortjent. Jeg har scrappet og blogget lite i det siste. Rydding og siste uke vinterferie på hytta med barna. Nå er det klart her for litt scrapping igjen!

  SvarSlett
 7. Jeg deler gjerne den kjærligheten med deg :) Og skulle vært her inne å ommentert for lenge siden. For jeg fikk selvfølgelig med meg at du ble Mi@`s dille men denne. Men tiden flyr jo bare av gårde. Men bedre sent en aldri. Hipp hurra og gratulerer!!!

  SvarSlett
 8. Denne LO`en din var digg, fikk lyst på sjokolade også:) Flotte farger også:)

  SvarSlett