søndag 21. mars 2010

God Jul

Nå tror vel noen kanskje det har rablet helt for meg, at jeg ønsker "God Jul" nå i mars. Men det er nok bare LOen som har fått tittelen "God Jul". Bildene er fra julaften 2008 som vi feiret i Phuket. Denne gangen feiret vi på den danske restauranten "Little Mermaid", og det vanket både Dansk julemat og litt Thailandske retter. Eieren Mogens, delte også ut gaver til alle gjestene. Vi har en venn som jobber og bor i Singapor, og han har kommet til Phuket to ganger og feiret jul med oss. Det er helt fantastisk å være nede i Thailand i desember, langt borte fra alt julestresset(som det blir selv om man vil eller ei)her hjemme. Men sist var det hjemme-jul, og det blir det i år også.


6 kommentarer:

 1. En LO fra treffet...? 9x9...lol...?
  Du er flink med reise bildene dine!!

  SvarSlett
 2. Ja trodde det hadde rablet for deg med god jul. Men det var nå en kul LO :-)

  SvarSlett
 3. Hi, hi, begynte å lure litt:-) Kjempestilig LO! Likte veldig godt svart/hvittbildene!

  KLem

  SvarSlett
 4. Kan tenke meg at jul i Thailand er topp, ja!

  SvarSlett
 5. God jul, ja. Tøff LO med fine kontraster. Likte veldig godt sømmen rundt og svart/hvitt bilder i kombinasjon med rødt.

  SvarSlett
 6. Tusen takk for hyggelig kommentar :O) Om de har ett enkelt produkt som de selger grisebillig, og de ikke tjener på det men går i null - så gjør dette at de lokker kunder til butikken, og disse kundene kjøper også andre ting enn for eks Distress - så da har de egentlig fått inntekter de ikke ville hatt ellers :O)

  SvarSlett