søndag 14. mars 2010

Skissedilla #50

Denne gangen var det Carrin som hadde laget skissen inne på skissedilla, og dette er mitt bidrag. Jeg har laget en 9x9 LO fra "husmorferien" Anita og jeg hadde til Fuengirola i høst. Den ble laget på treffet i helgen. Vi har hatt en kjempekjekk sosial og kreativ helg med treff her på Moi. det har blitt ca 28 timer!!!!!!!!! med scrapping i helgen, helt knall:D Gledre meg allered til neste treff til høsten.


9 kommentarer:

 1. Veldig fin. Jeg blir veldig nysgjerrig på hva du har brukt her!

  SvarSlett
 2. Ellen- jeg har brukt et mønsterark fra TPC Studio. Det blomstrete er den ene siden, og rammen rundt som er punchet med en puncher fra Martha Stewart er den andre siden av arket. Ellers har jeg brukt et lånt stempel, blonde, overlay (Hambly) og rubons(Art Wearhouse).

  SvarSlett
 3. Kjempeflotte ting du lager. Lar meg til stadighet imponere av dere scrappere.

  Det meste jeg har gjort i dag har bestått av rydding og vasking, men nå fant jeg ut at jeg ville se om det var noen bloggere som er nye for meg som jeg kunne hilse på.

  Fant deg hos Ellen, og håper du vil komme på en liten gjenvisitt hos meg. Kanskje du også vil være med på min Give Away - håndlaget smykke med øredobber.

  Ha en kjempefin kveld fortsatt.

  Hilsen Astrid

  SvarSlett
 4. Utrolig lekre ark, og deilige blonder! Ser ut som dere koste dere!

  Takk for at du deltar!

  SvarSlett
 5. Kjempeflott helg & LO.....har allerede "tinget" puncher...e...lol...

  SvarSlett
 6. Vakkert, vakker - du imponerer stadig. Liker veldig godt bildebruken, fargene og den vakre borden rundt.

  SvarSlett
 7. kjempeflott LO:)

  du og alle dere moiere er velkomne te stortreffet, eg håbe dokke melde dokke på å lage denna dagen uforglemmelig:):):)klarer dere ikke alle timene, så deltar dere de timene dere kan,:):):)hilsen inger synnøve

  SvarSlett
 8. Sjekk damene på tur! hihi. Likte så godt den store blonden og stempelet:))

  SvarSlett