torsdag 25. november 2010

Hytte-scrappe tur/treff NY DATO!!!!!!!!!Vi har pga "omstendigheter utenfor vår kontroll" vært nødt til å bytte helg for vår hytte-scrappe tur/treff. Ny dato er 28.-30. januar. Det ser ut for at det passer for alle de som allerede var påmeldt:) og kanskje er det noen flere som har lyst å bli med:)
Istedenfor "vanlig" scrappetreff på Moi, vil vi på hyttetur:)Siste helgen i Januar, 28.-30/1- 2011, inviterer vi til Hytte-Scrappe-Tur/Treff til ”Sætra hyttå” i Hovsherad (ca 15 min fra Moi)Hytta eies av skigruppa i Moi IL. Den har flott oppholdsrom som kan brukes til scrapping, stor peisestue m/peis, og gode fasiliteter når det gjelder kjøkken, dusj/toalett og overnatting (og en kan kjøre til døra)Det er også gode forhold for å ta en skitur om du skulle ønske det(vi garanterer ikke snø).
Pris: kr 500,- for hele helgen. Det inkluderer opphold, mat (2 middager, 2 lunjs og 2 frokost + litt ”kaffimat”) premier og ”goodie bag”. Håper DU har lyst å komme:)
Har DU lyst på en kreativ hyttetur(husmorferie) med kos og sosialt samvær, så meld deg på til:rerokbuvold@c2i.net Bindene påmelding innen 1. januar.


Hilsen Randi Elisabeth, Anne Gerd og Siv Anita.

1 kommentar:

  1. me e me me:) eg he tidligere meldt på 2 stk, eg rekne me at me e på listå ennå :)

    SvarSlett