torsdag 25. november 2010

Hytte-scrappe tur/treff NY DATO!!!!!!!!!



Vi har pga "omstendigheter utenfor vår kontroll" vært nødt til å bytte helg for vår hytte-scrappe tur/treff. Ny dato er 28.-30. januar. Det ser ut for at det passer for alle de som allerede var påmeldt:) og kanskje er det noen flere som har lyst å bli med:)




Istedenfor "vanlig" scrappetreff på Moi, vil vi på hyttetur:)Siste helgen i Januar, 28.-30/1- 2011, inviterer vi til Hytte-Scrappe-Tur/Treff til ”Sætra hyttå” i Hovsherad (ca 15 min fra Moi)Hytta eies av skigruppa i Moi IL. Den har flott oppholdsrom som kan brukes til scrapping, stor peisestue m/peis, og gode fasiliteter når det gjelder kjøkken, dusj/toalett og overnatting (og en kan kjøre til døra)Det er også gode forhold for å ta en skitur om du skulle ønske det(vi garanterer ikke snø).
Pris: kr 500,- for hele helgen. Det inkluderer opphold, mat (2 middager, 2 lunjs og 2 frokost + litt ”kaffimat”) premier og ”goodie bag”. Håper DU har lyst å komme:)
Har DU lyst på en kreativ hyttetur(husmorferie) med kos og sosialt samvær, så meld deg på til:rerokbuvold@c2i.net Bindene påmelding innen 1. januar.


Hilsen Randi Elisabeth, Anne Gerd og Siv Anita.

tirsdag 23. november 2010

Bente`s bloggcandy

Bente er en blogg/scrappevenninne jeg har vært så heldig å møte IRL, på Papirfesten i høst. Kjempekjekt:) Jeg synes det er så flott med denne kjekke hobbyen, at ikke bare gir den oss mye på det kreative planet-men den gir oss også mange nye venner-både IRL og "virituelle";) det setter jeg virkelig pris på:D
Bente har blogget i litt over 1 år nå, og har i den anledningen en flott bloggcany. Ta en titt inn i Bente`s papirdill og se candyene og hent masse flott kreativ inspirasjon:)


søndag 21. november 2010

Litt oppdatering

Det har fortsatt ikke tatt seg opp på scrappe og blogge fronten desverre:( Litt skyldes den #%¤§%&# musearmen, som gjør at jeg tar alt i "små porsjoner". Og litt skyldes det at motivasjonen ikke er helt på topp:( Har lyst å scrappe og være kreativ, men............... Ja ja, jeg har da fått laget litt den siste mnd, men mangler litt bilder(enda noe jeg må oppdatere meg på.... sukk!!!) Men badingen holder jeg fortsatt på med:) Vi har riktignokk måtte kutte ut ettermiddagsbadet midt i uka, for det ble så mørkt at vi ikke så vannet..... Så nå bader vi på søndagen. Kjenner jo veldig godt at badetempen synker når vi bader så skjelden, men til nå så har vi ikke bakka ut iallefall. I dag var det +1,5 grader i vannet, og snøen lå på bakken. Ganske spesielt:) Mange lurer jo på hvordan i alle dager vi klarer det, og spesielt meg....som fryser hele dagen på jobb og har egen ovn på kontoret hi hi. Men en får liksom et kikk, og når en kommer ut i vannet slutter en å tenke og da er det bare å dukke under. Men skjønner godt at folk drukner om de faller i sjøen/vannet på vinterstid, for det er KALDT!!!!! Men en føler seg så frisk og opplagt etterpå.

+1,5 grader.......ikke akkurat varmt....
vel oppe gjelder det å få føttene på "sitteunderlag" så de blir varme og så på med noe på hodet. Og da fryser vi faktisk ikke:)



søndag 7. november 2010

Musearm, Scrappetreff og Skissedilla

Har blitt lite aktivitet på meg her inne i det siste, og forøvrig også.
Har slitt med en "musearm" (ikke ideelt når jeg bruke datamusen hele dagen på jobb....) men nå er jeg mye mye bedre. Takket være min fantastiske fysioterapeut/osteopat/akkupunktør og betennelsesdempende medisiner:)
Og i går var jeg i Egersund på Scrappetreff. Det var kjempekjekt, sosialt og masse kreativ inspirasjon. Og deilig Thai mat:)
Jeg fikk laget 4 LOer (manglet bare litt søm på 2 av de) og det er veldig bra på en dag til å være meg. Laget en LO til ukens skisse som Carrin har laget inne på Skissedilla. Jeg har snudd skissa og her er mitt bidrag.
Jeg har brukt hvit Bazzil, Color Wash, Grungeboard, Washitape, bokstaver fra Thickers og October Afternoon. Har også brukt selvlaget overlay, akupunkturnåler og medisin emallasje.