lørdag 1. januar 2011

Godt nytt år


Godt nytt år alle sammen:D Håper alle hadde en trygg og fin feiring. Her hadde vi besøk av Anita m/ mann og minste jenta på 14. Av våre barn var det bare minstemann på 13 som var hjemme....enn så lenge. Begge barna forsvant til venner etter middagen, og så satt vi der da.....begynner vi å bli gamle???? NEEEEEEI bare ungene som vokser til hi hi. Men vi hadde en koselig og avslappende feiring:D og så fint å gå inn i det nye året med gode venner:D
Jeg og Anne Gerd startet det nye året med et bad, og det var kjempe deilig. I dag slapp vi jo å bade i "slusj";)
De siste dagene har det vært grått og tåkete ute, men i dag var det flott og jeg benyttet muligheten til å ta bilder av de LOene jeg hadde liggende.
Den første jeg vil dele med dere er denne som jeg laget på treff i Egersund i November(bedre sent enn aldrig.....).
Det vises desverre ikke så godt men jeg har brukt to like ark her. Det ene har jeg skåret ut koffertene og den ene luftballongen, og de og bildet er satt på med 3D puter. Ellers har jeg brukt litt glimmermist, en overlay fra YLB og diverse bokstaver.

3 kommentarer:

 1. Denne har jeg jo sett i real life - kul
  Blir gøy med et nytt treff:-)

  SvarSlett
 2. Oj oj! Du er tøff Randi! Iskaldt bad igjen! Husker jeg har sett bilde av det før også så det er jo ikke første gang du gjør noe slikt!

  Lo'en din er bare kjempetøff! Hærlig med den store tittelen og de store koffertene og så lille deg oppi det hele. Jeg vil på sånt kurs jeg også:=)

  Skal operere hofte mi neste uke på Rikshospitalet så hos meg begynner året litt sånn småtøft. Vet jo at det tar litt tid å komme seg men det var ingen vei utenom nå. Skal pakke med meg noen stempelmotiver, promakers og bazzil og mønsterark som passer sammen så kanskje jeg klarer å lage noe etterhvert - vet at jeg føler meg mye friskere når jeg får scrappet litt.

  Vi tastes uansett:=)
  Godt nytt år, Randi!
  Klem Heidi

  SvarSlett
 3. Godt nytt år, Randi!!!! Denne LOen er jo bare helt rå! Så utrolig stilig det er med det utklipte bildet og de tøffe bokstavene. En super LO. Gleder meg til å se mer fra deg i 2011 ;)

  SvarSlett