torsdag 10. februar 2011

Lykken er......

.....en scrappebutikk på den engelske landsbygda......

Da vi var i London tok vi toget en dag, til Lingfield, en liten landsby ca 1 time utenfor London. Der var det nemlig en scrappebutikk.......og det ble da litt i posene hi hi

........og en ny symaskin :)Har lenge hatt lyst å bytte ut min gamle Bernina på vel 30, med en ny. Og i dag ble denne med meg hjem:) Gleder meg til å få teste den ut. Overlocken som jeg kjøpte i romjulen er jeg iallefall kjempefornøyd med, og håper jeg blir det med denne også:)

7 kommentarer:

 1. Ja tenk at lykken kan gjemme seg på sånne små steder du!! :-D
  Gratulerer med ny symaskin, håper dere blir gode kompiser framover!!
  Klem! :-)

  SvarSlett
 2. Så gøy å finne kjekke butikker der du minst venter det:-)
  Og gratulerer så mye med ny symaskin! Håper du blir fornøyd:-)

  Klem

  SvarSlett
 3. Stilig LO! mange flotte detaljer her. Gratulerer med ny symaskin. :)

  SvarSlett
 4. oj oj oj - overlook - da blir det en del quilting (er det ikke det den er til?).

  Så flott Lo og jeg forstår godt at dere tok en times utflukt til landsbygda for å finne denne butikken. Det er slike opplevelser som ofte gjør en tur så spennende! Og du - så stilig hårfarge du har fått på profilbilde! Det var veldig fargerikt og forandring fryder. Forrige natt drømte jeg at jeg stripet håret mitt hos Jan Thomas - aner ikke hvor den fantasien kom fra!!!

  Takk for kommentarer i bloggen. Jeg har det egentlig veldig fint om dagen. Nyter at det går fremover og håper at Riksen er fornøyd når jeg tar røntgen den 23.februar. Dette har tatt litt lang tid og har vært ganske vondt lenge. Noen ganger har jeg kjent litt på at dette ikke er normalt i prosessen - men det kan faktisk hende at dette har vært normalt siden jeg hadde sprekker i bekkenet og de ikke fikk festet en ny hofte på en ordentlig måte. Hoften må feste seg ved å gro og jeg tror at det faksisk har begynt å skje - jeg er begynt å gro og hoften har begynt å stabilisere seg.

  Ja ja, nok om det. Jeg får besøk av søster og niese i i morgen og de skal være her hele helgen og jeg gleder meg masse. Lørdag blir det et lite scrappetreff med to andre damer som kommer hit og det blir nok koselig. Håper du har det bra og vi tastes.

  Klem Heidi

  SvarSlett
 5. GRATTIS med ny symaskin :) Det er skikkelig gøy å sy, og da er det morro å ha redskapene i orden ;)
  Stilig Lo om å finne skjulte skatter der det minst forventes. Takk for hyggelig kommentar på minialbumet mitt... Bente er en råtass på dette, så hos henne er det mye inspirasjon å hente!
  Ha en finfin fredag!
  Klem Vibekke

  SvarSlett
 6. Gratulerer med ny symaskin,artig med skjulte scrappe butikker,og en flott Lo:))

  SvarSlett