lørdag 26. februar 2011

Texas

En lettersize fra USA turen, med to bilder som var typisk Texas;)

Kraft kartong, chipboard bokstaver fra Pink Paislee, foam bokstaver fra Thickers og diverse "små bokstaver". Tape fra TH, gull foils, klokke deler, sort maling. Hatten er laget av en lånt dieas.

mandag 21. februar 2011

Resirkulerings kjole

Denne kjolen er min og den er på ingen måte resirkulert, men jeg har kalt den det pga. teksten: resirkulering på høgt plan........stadig 29. Viktig å resirkulere hi hi.
Kjolen er sydd i petrolblå chenille, halsen er strikket i bouclegarn. Teksten har jeg sydd på for frihånd med quiltefot. Blomstene er aplikerte og sommerfuglen malt på med sjablong.onsdag 16. februar 2011

London calling

Det var selvfølgelig et must å fotografere de røde telefonboksene i London.......


I dag har jeg hatt migrene og vært hjemme fra jobb. Men jeg fikk tatt medesin kjapt så det har gått over all forventning, og er klar for jobb i morgen igjen.

mandag 14. februar 2011

Kjole i koksgrå chenille

Denne kjolen i koksgrå chenille er det Tove som ska ha. Bildene er ikke de beste da de måtte tas innenørs og me blitz. Ute blåser det stokke og stein, og litt snø i lufta. Bikjekaldt er det.....da er det godt å være inne og fyre med ved:D Men en liten tur ut skal jeg nå, for å sende denne kjolen;)

Kjolen har vie armer med samme "bølgekant" som nede.


Tove er ei "ska bare" dame;)

Teksten har jeg sydd på frihånd og quiltefot med min nye Bernina.torsdag 10. februar 2011

Lykken er......

.....en scrappebutikk på den engelske landsbygda......

Da vi var i London tok vi toget en dag, til Lingfield, en liten landsby ca 1 time utenfor London. Der var det nemlig en scrappebutikk.......og det ble da litt i posene hi hi

........og en ny symaskin :)Har lenge hatt lyst å bytte ut min gamle Bernina på vel 30, med en ny. Og i dag ble denne med meg hjem:) Gleder meg til å få teste den ut. Overlocken som jeg kjøpte i romjulen er jeg iallefall kjempefornøyd med, og håper jeg blir det med denne også:)

søndag 6. februar 2011

We will rock you

Da vi var i London var vi på Queen musikalen "We will rock you", og det var kjempebra:D
En 6x6 til London albumet. Har ikke helt kontrollen på hva jeg har brukt her......så lurer du på noe så spør;)

onsdag 2. februar 2011

Minialbum-London

I helgen begynte jeg på et minialbum (6x6) fra turen til London i november med Anne Gerd.
Bildet har tok vi av oss selv da vi var på sightseeingbuss.

Har brukt lilla Bazzil og lilla mist. Washi tape, clear cuts fra LYB, brads og papirpynt fra BG. "overlayen" med tekst er en Prima emalasje.

tirsdag 1. februar 2011

Helgens scrappe-hytte-tur

I helgen arrangerte jeg sammen med Siv Anita og Anne Gerd scrappetreff med overnatting på skihytta på Sætra i Hovsherad(ca 15 min fra Moi).
Der var vi samlet 16 scrappere/kortlagere fra fredag til søndag, og hadde en helt fantastisk helg. Masse kreativitet og sosialt samvær. God mat og trimming av magemusklene hi hi hi. Utfordringer, "goodie bag" og trekninger hadde vi også. Alle var så fornøyde at vi har allerede bestemt dato for ny helg i oktober.
Tusen takk til alle sammen for en kanon helg, gleder meg allerede til høsten:D

Jeg fikk laget 2 lettersize og 11 sider til 2 mini album jeg holder på med. Bilder kommer etterhvert.