fredag 24. juni 2011

Sommergave til meg selv - del 2

I går kom min "sommergave til meg selv nr.2" i hus, denne:
Wiiii:)kjempekjekt:) Har ikke fått testen den noe serlig men har prøvd en før, så jeg vet den er bra hi hi.
Hadde egentlig sagt til meg selv at siden jeg ikke lager kort - og dermed ikke brukes dies så veldig mye - så holdt det godt med min Spellbinder. Men den ble tidlige litt ødelagt ved å prøve å kjøre igjennom noe som var for tykt - så når jeg nå skulle prøve med min nyinnkjøpte tynne TH dies så gikk ikke det:( Og da bare måtte.....jeg jo kjøpe meg en Vagabond:) Og så slipper jeg å bruke min stakkars "musearm" på å "sveive meg ihjel" hi hi;)
Gleder meg til virkelig få brukt min nyervervelse, men det blir ikke før i neste uke - for nå har jeg lang helg og vi tar en tur til Sverige.
Det er minstemann på 14 som lenge har hatt ønske om en tur til Sverige - for å kjøpe "billig snop, leksdrikk og energidrikk"...... Han har vært i 4 av 7 verdensdeler, men aldri i Sverige...stakkars....synes han iallefall selv hi hi. Det enkle er ofte det beste heter det jo..... I fjor hadde vi planer om Sverige, men endret det til 4 uker på kryss og tvers i USA, og han ble kjempeskuffet:O men koste seg jo på den turen også da;)
Nå skal vi en tur på Liseberg, og så skal vi på skikkelig "Harry handel" på Ullared:) Blir nok litt i handlekorgene der, selv om jeg ikke akkurat har tenkt å handle hermetikk, vaskemidler og toalettpapir for resten av året hi hi. Mannen tar med golf bagen, så slipper jeg å dra på han der inne;)
Ønsker alle en riktig fin helg, og håper sommeren snart kommer:)

onsdag 22. juni 2011

Made in Norway

Da vi var i London i månedskifte nov/des holdt de på å sette opp det store Norske juletreet på Trafalgar Square. De skulle tenne d dagen etter vi skulle hjem. Nå ble det jo slik at vi ble sittende "fast" i London en dag ekstra på grunn av noen få cm med snø......men vi rakk desverre ikke tenningen allikevel.


Min sommergave nr.2 har ikke kommet, men jeg ver den er på vei og skal etter planen være her i morgen:) Gleder meg:)


Koselig at du besøker bloggen min, og takk for alle koselige kommentarer;)


Nå skinner faktisk solen ute, og da ser det nesten.....ut som sommer:O
tirsdag 21. juni 2011

Sommergave til meg selv - del 1I dag har jeg fått den 1. av 2 sommergaver til meg selv - nemlig dette Nikon objektivet.


Nikon 50mm F1,4
Synes det er viktig med litt sommergaver til seg selv, iallefall når sommeren uteblir liksom..... Gleder meg til å prøve det ut. Om noen har erfaringer og tips, så mottas de med takk;)


I morgen eller torsdag kommer "sommergave til meg selv - del 2" hi hi, er dere spendte nå????


Ha en flott tirsdagskveld:)


søndag 19. juni 2011

London eye

Her er en side til minialbumet fra London turen i vinter. Vi måtte jo selvfølgelig opp i London eye:)
Prøve å komme igang med litt scrapping og sying...men det sitter litt langt inne liksom:( så vist noen kan gi meg et spark bak er jeg taknemlig hi hi.

tirsdag 14. juni 2011

Kjoleri, kjolera....tralalalala...

Det har blitt lite tid til sying den siste tiden. Men for noen månder siden sydde jeg noen kjoler til meg selv, som jeg ikke har vist her enda. Bla. denne "retro - smile - kjolen". Selve kjolen er i strech-dongeri, og armene i "retrostoff" og chenille.

Bildene har jeg gjort litt "retro-aktige" slik at de "passer" til kjolen, men den kan sees mer i "riktige" farger her.Teksten har jeg delvis sydd (på frihånd) med maskin, og trykket med stoffmaling på skumstempler.


Her har jeg brukt et Prima stempel.
Var på Stoff & Stil og handlet inn masse sommerstoffer Kr.himmelfartshelga, men har bare såvidt fått begynt å leke meg med dem. Ønsker meg flere timer i døgnet......skulle jo så gjerne ha scrappet litt mere og da....