søndag 3. juni 2012

Tiden går.......


....og jeg er her jeg....selv om det har blitt dårlig med blogging dessverre. 

Mye har skjedd den siste 1 1/2 mnd, og jeg har laget noen samlebilder som kan fortelle litt;)

26. april hadde vi konfirmasjon for minstemann. Han hadde valgt å konfirmere seg "borgerlig" og det var en ny opplevelse for både oss og gjestene. Men det var en flott opplevelse, høytidelig og fin seremoni, med et koselig selskap etterpå. Og det beste av alt....konfirmanten var storfornøyd med dagen:)))


2. helga i mai var det tid for "camping scrap" igjen sammen med Siv Anita og Anne Gerd til Lista på. Siv Anita og de har en campingvogn med "tre-telt" på Nordstranda Camping, og der koste vi oss med scrapping, god mat og koselig samvær hele helga. Ja og så ble det litt "photo shoot" da :)))


Så var det tid for tur igjen, og 17. mai drog jeg og Siv Anita på "luxus ferie" til Polen. Vi reiste til badebyen Sopot som er en del av Gdansk. Direkte fly fra Stavanger med Wizzair, 1,5 time og vips var vi fremme:)

Vi bodde på et av Europas ærverdigste hotell, Grand Hotel - der bla. Adolf Hitler, Fidel Castro, Greta Garbo og Charles de Gaulle har bodd. En fantastisk deilig og behagelig luxus, som allikevel ikke føltes påtrengende eller "ubehagelig". Var fantastisk service fra ende til aen;)
Det var billig å shoppe, spise og drikke i Sopot, og vi likte oss fantastisk godt - så det blir ikke siste gangen vi reiser hit. ANBEFALES ;)

Nord-Europas lengste pir i tre finnes i Sopot.

En viktig del av turen var SPA. 17. mai feiret vi med halvdags SPA og lunsj på Hotel Sheraton. Resten av SPA behandlingene hadde vi på "vårt" hotell, og SPA avdelingen her gikk av med "seieren" (selv om det var deilig på Sheraton også). Tenk å få 75 min massasje med varme steiner....og da av en flott ung mann hi hi.Vanlig massasje, manicure og pedicure hadde vi også, koste oss ved SPAets basseng og på stranden - hvor det også var topp service:)))

Gdansk består av 3 byer - Gdansk, Sopot og Gdynia - derav navnet "Tri City". Det var enkelt å ta seg til shoppinsenter og Gdansk med tog.

-----
Ingenting scrap å vise dere denne gangen, men jeg har flere prosjekter liggende som venter på å bli avfotografert. Og håper jeg snart får satt meg ned med scrappepulten min igjen. Trenger også sårt til en skikkelig bloggrunde for å se alt det flotte som blir produsert der ute:)))

Ønsker alle en flott ny uke i morgen;)

4 kommentarer:

 1. Ikke rart det blir smått med scrappinga med så mye annet på programmet RandiE.!! ;-)
  Hørtes ikke dumt ut m spa-ferie, tenker dere koste dere!

  Ha en finfin juniuke, klem!! :-)

  SvarSlett
 2. Høres ut som at du har hatt en aldeles herlig tid i det siste Randi. Så kjekt!! Det fortjente du nå!! Ha en fin uke!!

  SvarSlett
 3. dette så herlig ut :) mange flotte bilder av neon flotte damer :) håper du finner litt scrappetid og får lagt ut noe inspirerende til oss andre :)

  SvarSlett
 4. Høres hektisk, men herlig ut!
  Trenger du nye briller? Har faktisk brille give away på gang!

  God helg Randi Elisabeth!

  Ellen

  SvarSlett