søndag 9. september 2012

Skissedilla #174

Deilig å være igang med scrappingen igjen og sånne koselige kommentarer :))) I går kveld hadde jeg besøk av Siv Anita på scrappeloftet og fikk laget et bidrag til skissedilla #174.

Historien bak bildet er at jeg en dag satt å funderte på et bra system til å oppbevare diverse scrappestæsj. Ville ha et system som funket bra hjemme og som også kunne tas med på treff, og at stæsjet lå godt beskyttet. Så plutselig kom den lure ideen da jeg titte bort på to poser med gamle VHS kassetter som stod klar til å kasseres - aha....de boksene er jo perfekte :) Har satt tape på ryggene og skrevet hva de inneholder. Kan stables i både hyller og skuffer.
Anita kalte meg en lure mus...luremus....lur-mus.....kan jo tolkes på mange måter hi hi men jeg valgte å tolke det med mellomrom mellom ordene he he.
6 kommentarer:

 1. Hi hi, ja du er en luring du RE!! :-D
  Riktig så smart det der, og ei flott scrappeside ble det også utav det! Likte så godt lyspærene!! ;-)

  SvarSlett
 2. Ja du hadde ein smart ide der - kul LO

  SvarSlett
 3. This is so beautiful! What a fabulous take on the sketch! Thanks for joining me and the Skissedilla fun this week :) - Ashli

  SvarSlett
 4. Så kul LO, digger bildet og ideen med eskene og teksten er jo litt morsom den også da lol ;)

  SvarSlett
 5. Hihi - artig historie bak bildet. Kjekt å se deg igang igjen med scrappinga. Er like før det braker løs igjen her også, det dukket bare så mange håndarbeidsprosjekter opp som "må" gjøres først... :-) Ha ei fin uke Randi!! Klem

  SvarSlett
 6. What a cool page!! Love the light bulbs, fun photo, and bright colors! Thanks for playing at Skissedilla this week!

  SvarSlett