torsdag 14. januar 2010

og reisen går til...................................

NICE :)

Som nevnt tidligere er vi en "forening" som kaller oss "Reisefoten". Vi møtes hver 14. dag, og annen hvert år reiser vi på storby weekend. Og i år er det reiseår:D Det er jo så mye å velge i (men snevrer seg litt inn når vi flyr fra Stavanger), og mange interesante og sikkert kjekke plasser. Jeg hadde gjort en skikkelig research og hadde 10 alternativer som vi stemte over, og fikk en "topp 3" liste. I går var det foreningskveld og det endelige valget skulle tas. Og valget ble altså da Nice, og alle var kjempe førnøyde (og var vel egentlig klar til å reise der og da.....). Vi reiser fra Stavanger 2. juni(ons) på ettermiddagen, og hjem igjen søndagen, så da får vi 3 hele dager + reis:) For fly og hotell ble prisen ca 4.200,- per/stk. En god pris synes vi:D Vi skal bo på Hotel Novotel Nice Centre. Det var et av hotellene jeg hadde på listen min, og det ble uavhengig av det faktisk anbefalt av en bekjendt til en av "damene".
Så da er det bare å glede seg i 5 måneder..........................

3 kommentarer:

 1. Høres helt herlig ut! Og tiden går jo som kjent fort:-)

  Klem

  SvarSlett
 2. Din heldiggris!!! Dette så hærlig ut. Jeg skal ikke klage jeg heller som om tre uker reiser til Thailand og blir borte i 16 dager. Gleder meg sykt til akkurat det! Blir godt å komme litt bort fra kulda og godt å komme hjem igjen!

  Takk for koselig award og du får den selvsagt i retur for du har så flott blogg og dessuten har du scrappeloft akkurat som meg.

  :=)

  SvarSlett
 3. Høres deilig ut. Varmt og koselig.

  SvarSlett