søndag 10. oktober 2010

Mexico

De siste dagene på vår USA tur i sommer tilbakte vi i San Diego. Derfra var det bare ca 15 min til grensen over til Mexico, og vi måtte jo nesten ta en tur over når vi først var så nær. Been there done that..... Kan godt reise til Mexico igjen, men definitivt ikke til en grenseby. Men....det var jo det virkelige livet til de som bor nær grensen til USA, mulighetenes land.....

Har brukt karft kartong, glimmermist, stempel, chipboardbokstaver og tape fra TH, Dymo, binders fra MM, tag?, diverse rubons, småord og overlay

--------
Her har vi hatt et strålende vær de siste dagene:) Har hatt meg en liten tur i dag, og resten av dagen og kvelden skal tilbringes på scrappeloftet med god samvittighet hi hi.
Godværet skal vist fortsette, så det blir nok noen flotte turer(med bading) på meg etter jobb i uka som kommer. Skulle jo vært så heldig å hatt høstferie da...... men nei da, her må det jobbest(så har jeg litt fri til andre tider da og skal egentlig ikke klage) Eldstemann har hatt sin høstferie i uka som gikk, mens minstemann har denne uka som kommer. Vi bor rett ved fylkesgrensen, så eldstemann går på vidergående i Vest-Agder.
Ønsker alle en flott søndag videre og en fin uke;) Ny uke-nye muligheter;) og grip dem;)8 kommentarer:

 1. Du er ikke sann du altså. Jeg blir like imponert over hver LO jeg. Du skulle laget egne reisebøker, for du får virkelig frem sted og reiselyst kun ved bilder og farger. Gjør du det så vil jeg ha bok nr.1.
  Tusen takk for all inspirasjon.
  Ha en fortsatt fin søndag.
  Klem klem :)

  SvarSlett
 2. Blogger - altså!!!!! Nå hadde jeg skrevet en hel avhandling her og så driver blogspot og tuller!!!!

  Vi prøver igen - flott lo Randi og synes undertittelen "been there" and "dont that" var stilig og du har fått med både bilder og tekst og det "u-turn" skilet var bare så stilig. Tror så gjerne denne grensebyen var en opplevelse og at du så kontrastene fra USA - håpets land da du var der.

  Jeg skal til New Yourk og Washington for første gang i mitt liv og reiser sammen med en venninne den 24 nobember på en ukes tur. Gleder meg masse!!!! Får veldig lyst til å reise når jeg ser dine reise-lo'er, he he. Dette er smittsomt :=)

  Du, du er bare kjempetøff som driver og bader. Fikk sjokk da jeg så bilder litt ned i bloggen her. Men det er sikkert deilig etterpå. Jeg har for første gang i mitt liv ikke badet i sjøen i sommer Norge - det er faktisk et lite nederlag. Men, vi tar det igjen neste sommer.

  Klem klem

  SvarSlett
 3. Du inspirerer meg veldig om dagen!! Det er alltid noe nytt, kreativt og spennende i bloggen din. Denne var intet unntak!! Så KUL!!!:)

  SvarSlett
 4. Denne ble kul - du er kjempeflink me maaange bilder på ein LO:O)

  SvarSlett
 5. Fy fader, du lager noen ordentlig kule LOer om dagen Randi Elisabeth.

  Og du.....det hotellet vi bodde på het Bellonia Villas og lå i Kamari. Helt nydelig der!

  SvarSlett
 6. Hei:)

  Du, går det ikke an å legge oss til som følger på bloggen din? Den er jo helt fantastisk:)
  Klem:)

  SvarSlett
 7. Skikkelig stilig og inspirerende LO , Randi . Så mange forskjellige detaljer og Imponert over antall bilder på en LO.

  Tenker det var litt kaldt i vannet idag ;-)

  SvarSlett