mandag 11. oktober 2010

GO GO GO........

USA har jo litt mere "ekstreme" vær situasjoner enn vi er vant med her hjemme. Da vi var i Milwaukee herjet det flere små(i Amerikansk målestokk.......) tornadoer rundt byen, og da vi var i Louisiana og Texas var det en begynnende orkan ute i Mexico gulfen, som heldigvis roet seg før den nådde land.

Jeg har brukt hvit Bazzil, mist, brads fra BG, papirstrimle og småord fra October afternoon - med litt glitterlim på, sort bølgepapp, overlay og gaffertape(ukjent), chipboard fra We R Memory Keepers og Crate, bokstaver fra Thickers og Scrappers choise, rubons fra Prima, stempel og tape fra TH og tag fra Graphic45(embalasje).
------------------
Har jo helt glemt å fortella at jeg sist uke ble valgt som "dille" av Marianne inne på Skissedilla:) Tusen tusen takk:) kjempestolt;)
I dag har det vært nok en flott høstdag her, og jeg hadde en fin tur med Anne Gerd i ettermiddag. Vi fikk også testet badetempen....som kryper sakte men sikkert nedover- og var 8,5 i dag.
Tusen tusen takk alle sammen for koselig ord og hilsninger i bloggen;)6 kommentarer:

 1. Oh my... only a scrapper would be taking pics at a time like that...heehee

  I love the layout and am so in love with looking at all you projects. You are truly talented. I woul dlove to have you stop by my blog too... I have a giveaway right now and a thing called TRADE IT THURSDAYS that I would love for you to join in on if you would like!

  SvarSlett
 2. Jeg blir stadig imponert over dine LO'er! De er ultrakule og med masse detaljer - just the way I like them!!! ;))
  Ha en flott uke !

  SvarSlett
 3. Jeg liker stilen din bedre og bedre!!! badet lørdag, ok. Badet søndag, grisekallllldt! Drar til Berlin torsdag, blir en stund til neste bad...

  SvarSlett
 4. Kul LO. Blir litt imonert når folk skriver så mye på dem, er litt missunnelig.

  SvarSlett