søndag 3. oktober 2010

Papirfest og skissedilla

Vel hjemme igjen etter en fantastisk helg i Stavanger på Papirfesten.
Jeg, Anita og Anne Gerd drog tidlig fredag og koste oss med shopping og lunsj, før vi sjekket inn i juniorsuiten i 10 etg på Rica Forum Hotell.
Kl 17:00 var det "innsjekking" på Papirfesten i Ynglingehallen, hvor vi har kost oss hele helgen. Fantastisk å treffe alle "gamle" venner igjen, knytte nye vennskapsbånd og ikke minst kose seg med den kjekke hobbyen og få massevis av kreativ inspirasjon:) Jeg laget 6 1/2.....LO og var på to kjekke teknikk kurs med Liz Hicks.
Nå har jeg snart pakket ut alt etter turen og det klør i fingrene etter å "produsere", og jeg kan ikke stoppe å smile etter denne fantastiske helgen:) Og tenk.....det er bare 6 mnd til neste Papirfest, fordi den blir flyttet fra høsten til våren. Men før det så er det Stortreff i Egersund 6. november, og så skal jeg, Anita og Anne Gerd arrangere Hytte-scrappe-tur/treff på "skihytta" på Sætra 4.-6. februar. Så her er det mye godt i vente:)

En av LOene jeg laget på treffet var til ukas skisse inne på Skissedilla, og det er Lula som har laget denne skissen.

Bakgrunnsark og den røde strimlen fra October Afternoon, den blå tapen er "Japan tape" som jeg fikk fra Brit (tusen takk), Mikke hodet er stanset ut med Spellbinder, den hvite skriften er skrevet med "pop up" penn, @ er fra Prima, de blå bokstavene og gjerdet (klippet ut fra et ark) er fra My Litle Shoebox, metermål-båndet har ukjent opphav.
Resten av kvelden skal jeg bruke på å komme i orden har på scrappeloftet, og så har jeg en del nettsider, tips og liknende som skal sjekkes ut;)...og je må selvfølgelig prøve å få tatt meg en runde i blogg-verden:)


11 kommentarer:

 1. Så stilig LO!Digger det rutete grønne arket...er nok litt svak for småruter!
  Ha en fortsatt super søndag!Klem,Janne

  SvarSlett
 2. Den ble kul, Randi - alt hang på då du kom heim....;-)

  SvarSlett
 3. Takk for koselig tur, å du va kjappe me å legga ut her, fine:) Flott mikkemus Lo, flinke du e :)

  SvarSlett
 4. Stilig side, tipper dere har kost dere i helga ja! ;-)
  Ny "fest" til våren sier du.. hmmm... kan jo bli spennende å se NÅR på våren! ....

  Ha en fin uke, kos deg med energikicket du har fått i helga! Klem! :-)

  SvarSlett
 5. Så artig! Hørtes utrolig kjekt ut:-)
  Regner med det var lille, søte Helen du traff der? Verden er jammen ikke stor. Så morsomt at du hadde på deg kjolen, og at hun la merke til den.

  Stilig LO du har laget!

  Ha en fin uke!

  Klem

  SvarSlett
 6. Stilig LO med tøffe detaljer, rødt og blått er jo bare så flott sammen. :)

  SvarSlett
 7. Så utrolig morsomt tema på LOEn. Digger mikke mus bilen som en detalj.

  Takk for at du deltar!

  SvarSlett
 8. Må vel bare innrømme at jeg er pittelitt sjalu på den helga di :) Skulle gjerne vært med på det treffet. Og så mye spennende du har i vente da :)
  Og nok en herlig LO fra deg. Netsen litt "uvanlig enkel", men jeg digger den :)
  Ha en fortsatt fin kveld!
  Klem klem :)

  SvarSlett
 9. Knallkul lo! Så herlig med det Mikke-hodet og den bilen, herlig herlig! Og det prikkete båndet passet perfekt! :)

  SvarSlett
 10. Kjemetøff LO og den utklipte bilen med deg oppi ble skikkelig stilig!Hærlig med rutete ark og de pompongene (heter det det?) øverst på siden ble en stilig detalj. Du lager bare et fantastisk fint reisealbum!!!

  Ja, ikke sant det er godt å være på scrappetreff sammen med venner samt få nye bekjentskap som igjen kan føre til vennskap. Jeg gleder meg veldig til Ski-treffet nå i oktober - en hel helg på en skole med overnatting sammen med 100 andre damer. Det blir lykke det!

  SvarSlett
 11. Hei og takk for sist.. Vi hadde det kjempegøy :-)))) Den LO var bare så kul og er glad det er flere som har fått sansen for MT tapen.. Den er bare så kjekk og kan brukes til så mye... Gleder meg til treffet i november... Knib

  SvarSlett