mandag 1. april 2013

AJ...
Jeg fikk endelig mitt etterlengtede kurs med Torill (Screppa) i høst, og det satte igang en "prosess"....både på det "kunstneriske" og "følelsesmessige" planet. Så tusen takk til Torill for inspirasjon.
Dessverre er jeg litt for mye "kontrollfreak" og litt for lite "impulsiv" når det gjelder AJ/scrapping, og har slitt litt med å få det til. Men nå i det siste føler jeg det har "løsnet" litt, og jeg har virkelig kost meg masse med AJ. Har laget en del sider i boka mi, noen er ferdige, noen mangler tekst og noen blir kanskje aldri ferdige....
Det er kjempe gøy å prøve ut forskjellige teknikker og se hva det blir til.

Her er et par av sidene jeg har laget.I morgen er det slutt på ferien og tilbake til hverdagen. Skulle gjerne hatt ferie lenger.....men om en ikke har hverdagen så blir det jo ingen ferier...
Jeg har hatt en kjempefin påske. Sol og fine været hver dag, som har resultert i mange deilige timer på altanen. Og så har jeg kost meg masse på scrappeloftet mitt med scrapping, AJ og pakking/planlegging til treff i Geiranger.
Ønsker alle en fin start "hverdagen" i morgen og en fin uke. 

4 kommentarer:

 1. Så utrolig morsomt å se!!! DIGG!
  Jeg er så glad for at jeg har satt igang noen prosesser - det er det som gjør AJ så fantastisk!!! Lykke til videre på reisen - og KOS deg!
  DU er god nok som du er - og helt UNIK!!!
  KLEMS

  SvarSlett
 2. Kjempekule AJ-sider med herlig bruk av farger!

  SvarSlett
 3. Kjempeflotte sider dette jo!!
  Jeg syntes også det var vanskelig å slippe seg løs, og av og til er det enda sånn, men det er kjekt likevel!! :-)
  Kos deg, både på scrappeloftet ditt, på altanen og på treff i Geiranger!
  Klem klem!! :-)

  SvarSlett
 4. Just love how bold and quirky these are and fabulous colors! Thank you so much for your very kind comments on my blog, they made my day :)

  SvarSlett