mandag 22. april 2013

Scrappetreff i Geiranger

Sist helg var jeg på en fantastisk tur til Geiranger og scrappetreff på Hotel Union.
Jeg dro dit sammen med min beste venninne Siv Anita. Vi reiste hjemmefra torsdag ettermiddag, kjørte til Sola og fløy derfra til Ålesund. Hadde en overnatting i Ålesund før vi hentet leiebilen og dro videre mot Geiranger. Været far fantastisk og vestlandet viste seg fra sin beste side. Det var første gang noen av oss var på disse kanter, og vi synes det var kjempeflott.
 "Tuttene på tur "
 Klare for fergetur, Linge-Eidsdalen. Fine forhold for ei som blir sjøsyk på en luftmadrass.....
 Så er vi kommet til Ørnevegen og har fantastisk utsikt utover i Geirangerfjorden.
 Ikke helt....den beste plassen for Siv Anita som har høydeskrekk.....
 Vel på plass møter vi endelig igjen denne flotte gjengen fra Molde, Beate, Synnøve og Aina. Vi traff hverandre på Casa treffet og det sa bare "klaff" :) Så deilig å treffe de igjen, og vi hadde det fantastisk morsomt hele helgen. Nye flotte bekjentskaper fikk vi også. Utrolig hvor mange venner jeg har fått "på grunn" av denne hobbyen min. Lykke :)
 Dette var absolutt ingen slankehelg...... På middagsbuffeen var det alt en kunne tenke seg av kaldmat og varmmat....og så dessert :)
 Det ble tid til en liten kosestund i baren før "leggetid"

For en fantastisk utsikt å våkne til....
 Deilig å starte dagen med en tur i boblebadet.
 Ørnevegen, sett fra rommet vårt.
 Det ble arrangert guidet "Nordic Walking" tur med staver. Jeg hadde veldig lyst å bli med på det men kunne ikke prioritere å pakke med turtøy. Ingen problem! Snille arrangøren Belinda stilte med sko, og klær fikk jeg låne av Synnøve. Det var en fin og informativ tur.
 Litt foto shoot må til :)
 Hipp hurra jeg er så glad :)
 På tilbaketuren til Ålesund søndag hadde vi "besøk" i bilen av herlig Siri. Og hun var så snill å vise oss litt av byen "sin". Dessverre var det en grå blåsebortdag i Ålesund, men vi fikk da sett litt og storkoste oss.
Dette blir garantert ikke siste gangen vi reiser til Geiranger på treff. Hele opplegget, hotellet, scrappelokalet, ja alt var kjempeflott. Og når en la inn en liten SPA behandling i tillegg ble det jo rene "husmorferien". We`l be back.

4 kommentarer:

 1. Hei på deg,
  herlige bilder av flotte damer:) Ser ut som dere har hatt det kjempekoselig:)
  Fantastisk når det bare matcher/klaffer med nye venner:) For det er sant som du skriver, det er en hobby med gode bekjentskaper og nye venner... (men også dem som viser seg fra sin mindre fine side...)
  Gleder meg til å se hva du har laget:)
  Ønsker deg en finfin uke.
  Goe klem, Bente

  SvarSlett
 2. Ser ut som dere hadde en fantastisk tur!!!

  SvarSlett
 3. Så hærlig!!!
  Geiranger er jo bare vakkert! Og dette treffet er et skikkelig kinderegg!!
  Ser dere har kost dere!
  Stor klem!

  SvarSlett
 4. Kjempe flott reportasje fra Geiranger scrappe turen :) flotte bilder du e goe :)

  SvarSlett