lørdag 18. september 2010

Grand Canyon

Grand Canyon var en fantastisk naturopplevelse, og det var ikke få bilder vi tok her. Alle fargene og fasongene på fjellene, og Colorado river nede i dal bunnen. Fantastisk:)

Jeg har brukt 3 bakgrunnsark-7gypsies, kraft kartong og October Afternoon. Stempler fra TH, Overlays, små-ord og journaling card fra Little Yellow Bicycle, bokstav brikker fra The Girls Paperie, rubons fra Imaginisce, bokstaver fra October Afternoon.


-------------------
Det er deilig med helg:D I dag har jeg kost meg på cafe` med Anita, og resten av helgen skal jeg kose meg med sying og scrapping. Mannen blir opptatt med golf begge dager, og barna driver med sitt. Skal også ta en tur til Stavanger på sykebesøk i morgen.
En god helg ønskes alle sammen:D
4 kommentarer:

 1. Kjempestilig side, skikkelig lag-på-lag her!! :-)
  kos deg og nyt helga, klem!

  SvarSlett
 2. Mange kule detaljer! Likte rubonsen på bildet. Dette blir et spennende og flott reisealbum!

  SvarSlett
 3. Utrolig kul! Du er fantastisk flink!

  Tusen takk for koselig kommentar! Jeg er litt usikker på prisen på klovnebildet trykket, for jeg er ikke helt fornøyd med prøvetrykkene som er gjort. Gir deg en lyd så snart jeg vet mer:-)

  Klem

  SvarSlett
 4. Herlige bilder, og supre farger til det tørre landskapet. Har aldri vært der, men stedet har en egen magi over seg! 12 grader i vannet fremdeles, men kaldere i lufta. Crispi og deilig!

  SvarSlett