onsdag 22. september 2010

Golden Gate Bridge og Dilla

Golden gate var obligatorisk å besøke da vi var i San Francisco. Planen var egentlig at vi skulle på sykkeltur, og sykle over. Men det var så kalt og blåste godt, og vi hadde jo bare med oss sommerklær.....

Jeg har brukt mønsterark og stempel fra Teresa Collins, litt mist, tape fra TH, stickers fra October Afternoon, rub ons fra Imaginisce, broen er skåret ut fra et mønsterark kjøpt i USA, charms fra The Girls Papirie, 3D klister kjøpt i USA, Bokstaver fra Thickers og Pink Paislee, skyene har jeg skåret ut fra et 3ndy ark og hatt på pop-up maling.


Broen med tekst er fra et mønsterpapir og den "andre" er skåret ut fra et av bildene mine.
-------
Og så har jeg blitt "dillet" igjen, er jo SÅ kjekt da. Denne gangen er det Carrin som har valgt meg ut som sin dille inne på Skissedilla, tusen takk:) Jeg blir veldig glad når det jeg lager faller i smak. Og tusen takk for alle hyggelige kommentarer her inne på bloggen min:)
I dag har vi hatt bad nr.2 denne uken, og vannet holder seg fortsatt på 10 grader. Friskt men godt;)

15 kommentarer:

 1. Kjempekul, Randi - tøft med det oppkutta bilde:o)

  SvarSlett
 2. Denne Lo en er bare helt rå , har sett den in RL den har så mangen flott detaljer blir liksom ikke ferdig me å se på den, flinke du e Randi :)Terning kast 10:)

  SvarSlett
 3. Grattis med dille! Dene er jo også helt herlig. Alle elemente blir rilsammen en helhet!

  SvarSlett
 4. Gratulerer med "dille", vel fortjent. Denne LO var virkelig et kunstverk. Såå utrolig detaljrik men fremdeles ryddig og oversiktlig. Flott med rødt og sort - og så den brua da!!

  SvarSlett
 5. Hadde vel egentlig blitt sjokkert hvis du ikke gadde blitt en av dillene med den du lagde til forrige uke skisse. Jeg er så fasinert av alt du scrapper for tiden. Skulle gjort mye for å fått noen scrappedager med deg. Du er helt rå Randi!!! Du har en stil som jeg aldri har sett maken til.
  Tusen takk for all inspirasjon :)
  Klem Gunn-Elin

  SvarSlett
 6. ME LIKE... Kjempekul stil du har på layoutene dine..denne er helt rååå...
  Tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min.
  Linda

  SvarSlett
 7. Steike, den var stilig, så mange kule detaljer!

  SvarSlett
 8. Så stilig den Golden Gate layouten var!!!
  Vi hadde også planer om å sykle over da vi var der for noen år siden, men da var det også for kaldt... det er visstnok alltid kaldt der ;) Men gurimalla for en hærlig by :o)

  SvarSlett
 9. Denne var jo bare helt rå, Randi!!! Digger LOene dine. Du har virkelig funnet en stil som passer deg helt utmerket. Gleder meg til å se hva du tryller frem på lørdag ;) Vi snakkes.

  SvarSlett
 10. Så utrolig flott lo, Randi! Den ble bare helt spesiell med broen, skyene, frimerke og stempler og ikke minst det fine bildet av dere som er på lo'en. Synd dere ikke fikk syklet over men dere var i hvertfall veldig i nærheten av broen.

  Takk for så mange hyggelige kommentarer på bloggen min - nå fikk jeg lyst til å scrappe!

  :=) Klem

  SvarSlett
 11. Fy søren....KANONKUL!!!
  Fargene er helt knall. Disse reise LOene dine er rene kunstverk....så flotte.

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 12. Hallo Randi, jeg tror det går an å kjøpe sånne Hipstamatic kameraer og at de ikke er så dyre. Men ellers er det en applikasjon på iPhone som kun koster 11.00, ja elleve kroner. Jeg har nemlig arvet min kjæres iPhone og han har fått seg den siste utgaven (jada han jobber i reklamebyrå og jeg er lærer så det drypper litt på klokkeren også, hehe) jeg la til appen i går. Usikker på om jeg skal si det til ham:) Så for de elleve kornene er det tre forskjellige filtre. Får vel si at det er "gjedd for pangan". Og så kan man laste ned enda flere filtre. Jeg digger hele greia, har ikke lyst til å ta andre bilder lengre. Også jeg som vurderete å kjøre nytt kamera...

  SvarSlett
 13. Måtte bare innom å beundre dine kreasjoner igjen. Og gløtta bort på tellern din å så at jeg er ditt treff nr 6666 :) Måtte bare skrive det :p

  Ha en fortsatt fin dag :D

  SvarSlett
 14. Du disker jo opp med det ene kulere enn det andre!! Masse herlige ting!!
  KULT!!:)

  SvarSlett
 15. This is an unbelievable layout. I am so loving that bridge! It makes me miss Cali (my home) but Norway has some cool bridges too... (Saltstraumen is just down the road) so I dont know what I am complaining about....heehee Grea job and I am soooo inspired!

  SvarSlett