fredag 20. august 2010

Alcatraz

En av de tingene vi ville gjøre mens vi var i San Francisco, var å dra ut til Alcatraz. Desverre fikk vi ikke gjort det:( Det var sånn et press på de turene at vi burde ha bestilt helst før vi reiste hjemmefra....men vi visste jo ikke eksakt når vi ville ankomme San Francisco så det var litt vanskelig. Den føste dagen det var ledige billetter var en uke frem i tid, men så lenge skulle vi jo ikke være der. Det får bli en annengang..... Men et bilde fikk vi tatt av den beryktede fengselsøya.


Her har jeg brukt Bazzil som bakgrunn, sammen med litt overlay fra Hambly og litt Punchinella. Bokstavene er fra Pink Paislee.
Tape fra Tim Holtz. "Fengselsfuglen" er en clear firgur som jeg "kledde" med papir jeg først hadde tegnet striper og "fjes" på.


Stemplet med stempel fra TH på bildet og brukt en tag som jeg ikke husker merket på.---------------


Det er deilig med helg:D Og nå har jeg unnagjort det meste av husarbeid så planen er å vie resten av helgen til scrapping og annen koz:D

I kveld er jeg hjemme helt alene. Minstemann er på overnattingsbesøk, og min kjære og vår eldste har reist til Mysen. Der skal de hente en mellomtung motorsykkel eldstemann har kjøpt. Så nå blir det øvelseskjøring både på bil og mc frem til han blir 18 i april.

Ønsker alle en riktig fin fredagskveld;)

4 kommentarer:

 1. Kul LO - stilige stempel!!! Sorry e snøyt dæ for en tur med bad i detta nyyydelige været;o)

  SvarSlett
 2. Kjempefin, med mange detaljer. Du er veldig god på dette med detaljer. Kos deg med rent hus og scrapping. Vi feirer bursdag i morgen og foreløpig er alt bare kaos i heimen.

  SvarSlett
 3. Kjempestilig LO i en gjennomført stil.
  Tøft å scrappe fra noe som ikke ble noe av... :-)

  SvarSlett
 4. Denne var bare kjempestilig og den mannen var bare prikken over i en

  SvarSlett