fredag 27. august 2010

Jurassic park-the ride

I Universal Studio var det mange kjekke "rides", og guttene (både de "små" og den "store".....) koste seg. Jeg holder meg unna det meste av slike ting pga. nakkesleng skaden min. Men så er jeg jo en perfekt "veske passer" og fotograf;) Det var ingen som var tørre etter denne riden.....

Her har jeg brukt kraft kartong som bakgrunn. "Dråpene" har jeg skåret ut fra et Bo Bunny ark, og tegnet rund med hvit "pop up penn". Ellers har jeg brukr rub ons(husker ikke merket) og bokstaver fra October Afternoon, My litle Shoebox, Prima og Thickers. Og en stripe Dymo.


-------------------
Tusen takk fo alle hyggelige kommentarer i bloggen min:) det setter jeg veldig pris på;)
Nå er det "endelig".....helg igjen, og denne helgen har jeg ingen andre planer enn å gå på cafe med Anita i morgen:) Forhåpentlig blir det noen timer på scrappeloftet mitt, og kanskje jeg skal finne frem symaskinen og få litt oversikt over "sy planene" mine utover høsten. Skal ha meg en tur til Stoff & Stil i september og handle inn litt til "høst/vinter kolleksjonen" min.
I kveld har minstemann på 13, besøk av 3 venner som skal "lane" sammen.....så det blir lite søvn her i huset, iallefall på de hi hi. Eldstemann er ute og øvelseskjører på sin nye motorsykkel sammen med papsen:) Solen skinner og det ser ut for å bli en flott helg:)
Ønsker alle sammen en riktig fin fredags kveld og en god helg:D

7 kommentarer:

 1. så tøfft d var med de "splæsjen"!

  SvarSlett
 2. Knalltøff LO!! stilig med vannspruten, og de spreke fargene. :)

  SvarSlett
 3. Kjempefin! Spreke farger, morsomme bilder og herlig vannsprut. Ha en fin helg.

  SvarSlett
 4. Dråpene var bare råkule.
  Ang. sying har jeg fått litt dilla. Skal på stoff og stil om en uke og har vært på salg på lokal quilte butikk i dag :-)

  SvarSlett
 5. LO`en ble bra kul!! Knæsj sprut;o)
  Nesten som når mi bader...lol;O)

  SvarSlett
 6. Utrolig kul - digger de fargerike dråpene!

  SvarSlett
 7. Herlig kul denne altså! Og ja badet på lørdag og snek oss til et ekstrabad i dag, skjønt!

  SvarSlett