tirsdag 17. august 2010

Skissedill #73

Det er kjempe lenge siden jeg har deltatt på skissedilla, men denne gangen var det en skisse med flere bilder og det passer meg bra:) Så her er min løsning på den kjekke skissa til Lene.

Bildene er tatt i Universal Studio i LA, hvor vi bla. møtte Eselet fra Shrek. han hadde litt problemer med å forstå hva jeg het hi hi, men var en sjarmerende fyr:)
Bakgrunnsarket er fra We R Memory Ceepers. På det har jeg malt litt med cracle paint og brukt et stempel fra TH. Jeg har brukt bølepapp, overlay, brads og blomst fra "ukjent"(les:jeg husker ikke...) leverandør. "Tittelen" er fra Bo Bunny, tape, nål og bånd fra TH. Litt Punchinella. Tekst boblene har jeg laget i krympeplast.


10 kommentarer:

 1. Ok, detta va litt annerledes - men kjempekult, masse detaljer som vanlig;o)

  SvarSlett
 2. Knallstilig! Artig utforming, og du er en mester til å sette sammen mange bilder og detaljer uten at det blir rotete. Lykke til!

  Klem

  SvarSlett
 3. Kul LO, masse detaljer. Liket snakkeboblene!

  SvarSlett
 4. Denne var knallstilig - elsker fargevalget og pynten !

  Ha en flott uke videre!

  SvarSlett
 5. Fresjt ark du har brukt, flotte detaljer, nice:)

  SvarSlett
 6. Skal si du produserer, hjelper vel å ha en del artige bilder. Masse spennende detaljer på denne her. Likte forresten veldig godt den forrige du hadde laget også.

  SvarSlett
 7. Veldig, veldig bra! Liker veldig godt fargene, formen på arket, alle detaljene og de herlige bildene.

  SvarSlett
 8. Så kult det var med det bakgrunnsarket, og så stilig at du hadde laget "hull" i det. Morsomme bilder og mange flotte detaljer.

  Takk for bidraget til Skissedilla

  SvarSlett