mandag 16. august 2010

Left my heart in San Francisco

San Francisco var en kjempeflott by, og jeg kunne godt ha tilbakt mye mere tid der enn de 3(2,5) dagen vi hadde. Men det var kaldt:( Temperaturen i selve San Francisco stiger skjelden over 20 grader, og da vi var der var den nede i 15 på dagtid BRRRRR!!! Om sommeren hylles byen ofte inn i kjølig havluft, mens det på den andre siden av bukta kan være 10-20 grader varmere og solskinn. Men vi hadde noen fine dager der allikevel og fikk med oss noen av de "viktigste" atraksjonene:)

Her har jeg brukt et bakgrunnsark fra Little Yellow Bicycles. Har redigert bildene i gammel stil slik at de liksom passet til Cabel banen.
SF "pynten" kjøpte jeg i USA. Taggen har jeg printet ut fra nettet.

Denne taggen er fra MME. De turkise bokstavene(begge fontene) er fra Webster page. "Mynten" er en souvenir mynt en kunne lage "over alt" der borte i en slags maskin. De runde bokstavene er fra Jenny Bowlin. Rub on bokstaver-ukjent.
Billetter fra Creative Imaginations, og bokstavene fra October Afternoon. Tape fra Tim Holtz.

De røde nokstavene fra My Little Shoe Box, og de andre fra Pink Paislee.

-----------------
Tusen takk for at du kikker innom bloggen min, og for alle flotte kommentarer-veldig kjekt:)
Ha en fortsatt fin mandags kveld og en fin uke;)4 kommentarer:

 1. Hei:) Tusen takk for gode ord i min blogg, setter utrolig stor pris på det. Ser ut som du koser deg masse med feriealbumet:)Det blir skikkelig flotte sider. Ser også ut som dere har hatt en superduper ferie:))) Titter snart innom igjen. Ha en fin uke.
  Klem fra Bente*

  SvarSlett
 2. Nydelig LO med mange lekre detaljer. Måtte studeres grundig ;-)

  SvarSlett
 3. Du e veldig flink te å få me mange bilder på ein LO - kjempe fin:o)

  SvarSlett
 4. Herlige bilder, og arkene passet kjempefint!

  SvarSlett