onsdag 25. august 2010

Harley Davidson Museum

En tur på Harley Davidson museumet var et "must" for "han far" . Var vel en av grunnene til at vi startet turen vår i Chicago, siden det bare var 1,5 time til Milwaukee som er Harley Davidson`s "vugge". En del av utstillingene på museet hadde vi sett da vi var på 100års jubileet til HD i Barcelona i 2003, men det var mye "nytt" å se og en imponerende samling og ikke minst historie.

Begge arkene er fra Glitz Design. "Filmstripen" husker jeg ikke merket på, men kjøpte den i USA. Tape fra TH, @ fra Prima, "Harley Davidson" fra EK, bølgepappbokstaver(husker ikke lev.) malt med acryl maling fra mm, og de små bokstavene fra Cosmo Criket. Ellers litt "ekte scrap" fra HD museet.








9 kommentarer:

  1. Kjempe kul Lo mangen flotte detaljer, skal sei du e i siget nå for tiden:)

    SvarSlett
  2. Her var det mange kule "duder" + ei rype;O)

    SvarSlett
  3. Så stilig!! Utrolig tøff:)

    SvarSlett
  4. Du er en kreativ dame :) Koselig å lese bloggen din.

    SvarSlett
  5. Så leken og lekker LO. Mange flotte detaljer her.

    SvarSlett
  6. Skikkelig stilig LO!!! Både røff og fin på samme tid - akkurat slik en Harley D side bør se ut! Tøft med orange bølgepapp bokstaver og den gamle filmstripa i bakgrunnen ble en flott detalj.

    Takk for koselig kommentar på bloggen min. Setter stor pris på slike gode kommentarer. Håper du har det fint i Flekkefjord. Dere har vel hatt regn og blåst slik som vi har hatt denne uka. Men etter regn kommer sol, eller hva?

    Klem :=)

    SvarSlett
  7. Your work is amazing! Love all the texture and detail you put in your pages!

    SvarSlett
  8. Kjempekul LO! Herlige bilder, farger og detaljer.

    SvarSlett