søndag 1. november 2009

Produktivt minitreff

I går var jeg på minitreff hos min beste venninne Anita(sivanitasscrappebenk.blogspot.com). Vi koste oss fra kl 15 på ettermiddagen og til 01:30..... Mennene sendte vi på den lokale pubben;)
Jeg fikk laget hele 4 lettersize LOer fra Barcelona turen.
Det har vært grått og trist ute i dag, og det skapte ikke akkurat de beste lysforholdene for å fotografere uten blits. Så bildene av LOen ble litt kornete og dårlige, men da yr.no ikke melder noen bedring med det første så får det gå.


Her har jeg brukt Bazzil, sprayet med litt Colorwash, steplet med stempel fra TH og bobleplast. Tags fra ukjent merke, button fra barcelona og rubon fra Art Warehouse.

Her har jeg brukt kraft kartong fra Bazzil, overlay fra Hambly, bokstav masker fra TH som jeg har brukt Colorwash og glimmermist over og "igjen" er skrevet med bokstaver fra Jenny Bowlin. Grafittien har jeg laget på pc`n og printet ut på overheadpapir.Her har jeg brukt bakgrunnsark fra Prima, en bit av et ark fra WRMK, en bit bølgepapp, litt Punchinella, Dymo og noen øl korker. Bokstaver fra Prima og Jenny Bowlinn, og chipboard bokstaver fra TH.


Her har jeg brukt et ark fra 3ndy som bakgrunn, har brukt litt glitterlim og "pop up maling" på. Bokstaver fra Jenny Bowlin, TH og litt diverse. Rubon fra JB, ramme fra MF, filmstripe fra TH, Punchinelle og en bit bånd.
9 kommentarer:

 1. Takk for hyggelig kommentar inne hos meg:)

  Utrolig flotte Loer du har lager. Det er så koselig med treff:)

  SvarSlett
 2. Skal si du har fått scrappet!! Flotte LOer med haugevis av lekre detaljer, som vanlig. Kjempefine bilder også. :)

  SvarSlett
 3. Her var det masse fine detaljer, fine minner:)

  SvarSlett
 4. WOW!!!! Så produktiv du har vært. Jeg mista rett og slett munn og mæle. Og jeg ser også at det er alt for lenge siden jeg har vært her inne, for det var utrolig mye nytt i bloggen din. Jeg er er superimponert, så utrolig mye flott du har scrappet. Skulle gjerne kommentert alt, men har dessverre ikke tid.

  SvarSlett
 5. Oi! sko gjerna hatt litt av den produktiviteten din!
  Fantastisk fine sider som skille seg litt ut! herlige me masse fargar og kule teknikkar! Likte veldig godt graffitien, e d på vanlig overhead du har printa det ut? Må nok testas ut ein gang!

  SvarSlett
 6. Skal si du er produktiv! Så mange Lo'er på en kveld! Flotte var de i alle fall :=)

  SvarSlett
 7. Det blir ei fin album, Randi:o) Du har som vanlig masse tøffe detaljer!!

  SvarSlett
 8. Skal si du har vært produktiv,ja! Flotte og lekne sider!

  SvarSlett
 9. WOW skal si du var produktiv og har fått laget mange herlige layouter.
  Så koselig med sånne lange scrappetreff, og når karene kan dra og kose seg i tillegg er jo det helt supert.
  Ha en herlig helg :)

  SvarSlett