mandag 23. november 2009

Se min kjole.....

Så har jeg sydd min første kjole :D Sydde riktignok en ermløs tunika i fjor, men den var av ullefilt og det var jo bare "klipp og sy". Mens denne skulle være litt mer figursydd og med ermer, og med bare et grunnmønster(som jeg tegnet helt om....) som utgangspunkt.


Litt scrappe inspiret ble den også. Her har jeg tatt utgangspuntet i en overlay fra Hambly. Den er tegnet på med tekstilmaling (touch textile - glitter) fra Panduro. Men det slapp noen plasser i vask, så den må fikses litt på.


Snøkrystallene i "speil" har jeg sydd på med sen, og teksten er "stryk på tekst" fra Panduro.
---
Jeg drikker ikke rødvin selv, men kom hjem fra bursdagsfest med en STOR rødvinsflekk framme på kjolen og var ganske så fortvilet. Heldivis gikk det bort med vanish oxy:D
---
Syinga har gitt "blod på tann", og det ligger noe fleecestoff og venter. Men først vil jeg kose meg noen dager med litt "papirarbeid", det ble virkelig forsømt sist uke....


6 kommentarer:

 1. Fantastisk flott kjole. Likte lysekrona di jeg - superfin. Dekoren med snekrystaller var også flott, men hva sier teksten?

  SvarSlett
 2. Den ble jo kjempeflott, til og med lysekrona :-)
  Så ut som om den var god å gå i også. Kult med de snøkrystallene, hadde aldri kommet på å sy på slike ting på klær men flott ble det.

  SvarSlett
 3. Så stilig den ble!! Likte også lysekrona godt. Nå gleder jeg meg bare til å se neste prosjekt, hva det blir av fleecen. :)

  SvarSlett
 4. Herlig! Så flink du er! Skikkelig kul kjole!
  P.S: Ta en titt i bloggen min...;)

  SvarSlett
 5. Så flott, og så flink du er.
  Jeg er ikke noen spesiellt god venn med symaskin og tøy, men skulle gjerne vært det når jeg ser hva andre får til av flotte kreasjoner

  SvarSlett