torsdag 12. november 2009

Snart helg

Snart helg, og jeg er ganske så fornøyd :D
Da jeg ringte Tele2 mandag ang. pålogginsproblemene mine kunne de ikke skjønne noe, og hadde aldri hørt liknende. Fikk nesten følelsen av at de ikke trodde meg..... Men det ble da meldt til teknikeren som skulle se på det om 3-5 dager..... I mellomtiden har jeg lånt nett fra naboen for å logge meg på, og så snart jeg er på var det bare å gå over til eget nett og alt fungerte fint. Men i ettermiddag fikk jeg sms om at nå skulle problemet være løst, og det var det - og jeg hadde rett! Så jeg er førnøyd :D
Og enda mere førnøy blir jeg i morgen, for da skal vi ha scrappetreff her på Moi :D Desverre har det komt litt forfall delvis pga. nøff nøff eller noe liknende, men vi blir vel ca 10 stk som skal kose oss sammen fra fredag til søndag. Det kommer 3 stk fra Sandnes/Stavanger området, og da de er så få så skal de bo hos meg. Blir jo koselig.

Legger ved en lettersizesom ble laget på Papirfesten.


Ved kjøpesenteret Maremagnum i Barcelona har de et skrått speiltak som jeg lekte meg litt med :D De store bokstavene er Gost bokstaver fra JB som jeg har malt med dabber maling, og de andre er Thickers. Papiret er fra Crate. Noen av "stripene" har jeg brukt glossy eller glittelim på. Og ellers har jeg brukt litt craclepaint, og stemplet med litt bølgepapp.

4 kommentarer:

 1. Råkul! Så enkelt men samtidig kanon.

  Kos deg masse på treff i helga. Og jeg gleder meg til å se hva du tryller frem :)

  SvarSlett
 2. Denne var jo bare så kul da!!:)

  Håper treffet ditt blir bra - kos deg masse:)

  SvarSlett
 3. Wow, så knæsj denne var! Flott fargebruk, og kul tittel!

  SvarSlett